Αποτελέσματα Διαγωνισμού WebArt


 

Ευχαριστήρια επιστολή & Αποτελέσματα Διαγωνισμού WebArt

Ο Μεγάλος μουσικός διαγωνισμός της Webart  ολοκληρώθηκε με Τεράστια επιτυχία χθες στο Club του Μύλου .
Τα συγκροτήματα που συμμετείχαν έπαιξαν μοναδικά , μπροστά σε ένα καταπληκτικό κοινό.
Νικητές του διαγωνισμού αναδείχτηκαν : Στην 1η θέση οι  Retrogress , στην 2η θέση οι Kazoo και στην 3η θέση  οι Melodb.
Αξίζει να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς που μας στήριξαν και μας υποστήριξαν σε  αυτή τη τόση μεγάλη προσπάθεια η οποία γέμισε ασφυκτικά το club.
Άξιζεi επίσης να ευχαριστήσουμε την κριτική μας επιτροπή. Τον Hλία Μεταλλινό , την Βίκυ Αλμαζίδου και  τον John Jeff Touch , όπως και τους παρουσιαστές  της βραδιάς,  Μάρθα Αλεξίου και Κυριάκο Μπογιατζή (ραδιοφωνικοί παραγωγοί του radio Θεσσαλονίκη 94,5),το Club του Μύλου και την Kazandb (ειδικά τη Μαρίλια Φυντανίδου) , το χορηγό Gigolo Fashion και τους  χορηγούς  επικοινωνίας  (ιδιαίτερα το Rockarolla).
Τέλος  τους guest stars του event Great Eastern και Semina
Τα event  της WebArt  όμως δεν τελειώνουν εδώ  και μετά την υπόσχεση  μας  ότι θα βοηθήσουμε και θα στηρίξουμε  όλα τα συμμετέχοντα συγκροτήματα , δεσμευόμαστε στο κοινό μας για ακόμη περισσότερα μοναδικά Live όπως το χθεσινό.
Ευχόμαστε λοιπόν σε όλους καλή συνέχεια , και είμαστε πρόθυμοι  να παράσχουμε  βοήθεια και στήριξη, σε όποιον μας το ζητήσει.
Webart Team
Γεωργία Θεοδωρίδου, John Jeff Touch ,Παρασκευή Βασιλειάδου,Γιώργος Θεοδωρίδης  Έφη Ακριτίδου ,Άγγελος Παπαδημητρίου ,Aλεξίου Δήμητρα ,Ευθύμης Σταυρόπουλος ,Χάρης Πάλλας ,Γρηγόρης Γαλάνης  και συνεργάτες.

Αποτελέσματα Διαγωνισμού WebArt
1. The Retrogress : 16,00%
2. Kazoo : 15,83%
3. Melodb : 12,56%
4. Straw Tone :11,70%
5. Charisma : 11,53%
6. Landfill of Dreams : 11,36%
7. Displayed : 9,64%
8. 10 Days Out : 5,85%
9. Whispers Circle : 5,53%