Υπεύθυνος  Σύνταξης Κώστας Τζανιδάκης

Ο Κώστας Τζανιδάκης γεννήθηκε το 1967 στην Αθήνα και σπούδασε Ηλεκτρονικός. Τo 1994 έκανε τα πρώτα του βήματα στο ραδιόφωνο με τις εκπομπές ”Rock’ n’ Roll is here to stay” και ”Ροκ Δισκοθήκη” στον Junior fm 90.4. Στην πρώτη παρουσίαζε την αυθεντική Rock’ n’ Roll και Rockabilly σκηνή των 50s και στη δεύτερη ως συμπαραγωγός  την ελληνική ροκ σκηνή, με παλιές και νέες κυκλοφορίες καθώς και ζωντανές συνεντέυξεις καλλιτεχνών.

Ακολούθησαν οι ρ/σ  Andromeda 87.5, Μουσικό Κανάλι 92.7  και TIK fm.

Στα τέλη του 2007 ξεκίνησε το www.rockandroll.gr, ένα από τα πρώτα μουσικά portal στην Ελλάδα! Από το 2009 ως το 2013 διατήρησε (μέσο του Rockandroll.gr) μουσικό ένθετο στο κυριακάτικο φύλλο της καθημερινής αθλητικής εφημερίδας ”Derby News”, ενώ το 2010 διατέλεσε υπεύθυνος ύλης στην μουσική εφημερίδα Record. Από το 2016 μέχρι σήμερα δημοσίευσε  αφιερώματα και συνεντεύξεις στην εβδομαδιαία εφημερίδα ”Το Καρφί”.

Στο χώρο του ραδιοφώνου συνέχισε από το 2009 διαδικτυακά  σε Mindradio, Simpleradio, Shakeabillyradio και Lavitaradio. Σήμερα τον βρίσκουμε στο διεθνές bigdaddyoradio.com και το moysikotherapeiawebradio.com

Στις εκπομπές του έχουν μιλήσει ζωντανά κορυφαία ονόματα της ελληνικής και ξένης  Rock’ n’ Roll σκηνής, καθώς και μεγάλοι αλλά και ανερχόμενοι καλλιτέχνες από το χώρο του ελληνικού ροκ.

To 2010 και 2011 εργάστηκε ως Επιμορφωτής Παραγωγής Ραδιοφωνικών Εκπομπών στους Δήμους Παλλήνης και Γέρακα, καθώς και στο ΚΕΘΕΑ.

Έχει γράψει τους στίχους του τραγουδιού ”Η Αγάπη δε Ξεχνά”, που κυκλοφόρησε σε μουσική του Δημήτρη Κατή από το συγκρότημα Εξόριστοι, στο δίσκο τους ”Ο Λυτρωτής”.

Στίχοι τραγουδιών του έχουν συμπεριληφθεί στο βιβλίο Στιχόραμα 95.

Είναι ενεργό μέλος του Παναθηναικού Α.Ο.

Ασχολείται με την κατασκευή κα διαχείριση ιστοσελίδων WordPress και Joomla

Εκπομπές ”Rock’ n’ Roll is here to stay”

Εκπομπές ”Rockin’ Around”

Podcast: Green Stories

Spotify

Anchor

Ο τοίχος του σπιτιού του Elvis (Γκρέησλαντ)

Ένα μικρό δείγμα από τα πάνω από 150 μουσικά ένθετα του Rockandroll.gr στον έντυπο τύπο, με την υπογραφή του Κώστα Τζανιδάκη!
”Derby News” (2009 – 2013)
”Record”  (2010)
”Το Καρφί” (2016 – 2020)

Ένα μικρό δείγμα από τις εκατοντάδες εκδηλώσεις όπου το Rockandroll.gr ήταν χορηγός επικοινωνίας

Το Rockandroll.gr έχει οργανώσει πετυχημένα Dj-Party στα μεγαλύτερα Rock bar της Αθήνας! Παρακάτω μπορείτε να πάρετε μία μικρή γεύση!

 

O Marco Mentoza (Thin Lizzy) special guest στο party του Rockandroll.gr στο Mike’s Irish Bar το 2012, μαζί με τον Κώστα Τζανιδάκη

Ο Κώστας Τζανιδάκης μαζί με τον Kip Winger

Ο Κώστας Τζανιδάκης μαζί με τον Γιώργο Γάκη

Ο Κώστας Τζανιδάκης μαζί με τον Βασίλη Δίγκο

Ο Κώστας Τζανιδάκης μαζί με το επιτελείο των Greek Cowboys and Country Girls