You are currently viewing Δείτε το νέο video clip του Γιώργη Χριστοδούλου

Δείτε το νέο video clip του Γιώργη Χριστοδούλου


Ο Γιώργης Χριστοδούλου και η κινηματογραφική καταλανική ομάδα 8-85 παρουσιάζουν το ολοκαίνουργιο video clip για το single “Φάβα” που κυκλοφόρησε ελεύθερα στο διαδίκτυο αυτό το καλοκαίρι από το jumpingfish.gr και καθιερώθηκε στο ραδιοφωνικό airplay.

Η πρώτη συνεργασία του Γιώργη Χριστοδούλου με την Μάρω Μαρκέλλου (μουσική) και Πάνο Σουρούνη (στίχοι) έχει τώρα το δικό της βίντεο, γυρισμένο στα σοκάκια της πόλης της Βαρκελώνης, όπου ο Γιώργης εγκαταστάθηκε μόνιμα λίγο πριν την κυκλοφορία του πρώτου ισπανο-γαλλόφωνου άλμπουμ του «flâneur» το φθινόπωρο του 2011.

Γυρισμένο στις πιο όμορφες γειτονιές της καταλανικής πρωτεύουσας και με συμπρωταγωνιστή τον καταξιωμένο ισπανό κλαρινετίστα Juli Ami Durán, το βίντεο της “Φάβας” ξεχειλίζει  από το απαλό φως και τα χρώματα της “πόλης των κόντηδων” και τη μοναδική χορευτική ατμόσφαιρα που δημιουργούν τα βήματα της χορευτικής ομάδας Lindyhop.Cat.

Η Lindyhop.cat, η μεγαλύτερη κοινότητα swing στην Ισπανία η οποία εδρεύει στη βαρκελώνη και συνεργάζεται συχνά με τον Γιώργη στις τηλεοπτικές του εμφανίσεις, συμμετέχει γεμίζοντας τα πλάνα με στροβιλιστές φιγούρες στο ρυθμό του swing.

Η καταλανική ομάδα κινηματογραφικών παραγωγών 8-85  (http://www.laboratori885.com) με επικεφαλής την Irina Gonzalez, ανέλαβε την εκτέλεση και τη σκηνοθεσία.

Απολαύστε το!

http://youtu.be/pIBTS6N8TxQ