Νίκος Βενετάκης – Γυάλινο Μουσικό Θέατρο Up StageΝίκος Βενετάκης


Παρασκευή 13 Μαΐου


Γυάλινο Μουσικό Θέατρο


– Up Stage


Με την πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά, «Άγνωστη Πορεία» ο Νίκος Βενετάκης, ο νέος Κρητικός τραγουδιστής και λαουτιέρης, που αυτοαποκαλείται “διασκεδαστής”, ξεκινά από το Γυάλινο –Up Stage να μας συστήνετε και να ζητά μια θέση στις καρδιές μας.


Η ζεστασιά της ερμηνείας του και η ορμή της ευθύτητάς του συγκίνησε τους δημιουργούς Αποστόλη Αρμάγο και Μάρκο Κρητικό που έγραψαν γι’ αυτόν 10 τραγούδια. Τραγούδια της εξομολόγησης, τραγούδια της χαράς, τραγούδια της απώλειας. Με τη φωνή του Νίκου βρήκαν σώμα και ψυχή. Γίναν κάλεσμα σε χορό, γίναν άδεια αγκαλιά, γίναν ανάσα μεθυσμένη. Γίναν ο προ αιώνων έρως. Το προσωπικό έγινε μια παρέα και δίνει χέρι στο άγνωστο να το κάνει ταίρι. Ο ήχος χειροποίητος. Οι συχνότητες νότιες. Μουσικοί εξαιρετικοί. Artwork ευαίσθητης αισθητικής. Συμμετέχει η Ξένια Ροδοθεάτου σε ένα τραγούδι-ντουέτο.Τη μίξη έκανε ο Μακρινός Ξάδερφος Νίκος Παπαδόπουλος


Παίζουν
Aγγέλικα Παπανικολάου: ακορντεόν – πιάνο
Γεωργία Μαρίνη: βιολί
Θανάσης Μάκος: κρουστά

Αναμένονται εκπλήξεις.

Το cd κυκλοφορεί από την εταιρία Μικρός Ήρως.

https://www.youtube.com/watch?v=Fm9STHogqpY 

https://www.youtube.com/watch?v=bFVdxYb7R6w 


Σημείωμα του επιμελητή

Το προξενειό το έκανε η Καίτη Κουλλιά. Με κάλεσε με ζέση σε μια εμφάνισή της για να ακούσω όχι εκείνη αλλά το Νίκο Βενετάκη. Δεν τα κατάφερα αλλά μου κίνησε το ενδιαφέρον η επιμονή της Καίτης. Έκτοτε τον παρακολουθούσα την μια σε ταβέρνάκια, την άλλη στη Στέγη των Γραμμάτων.

Ύστερα ήρθε η Ξένια και μου έκανε τις συστάσεις και γνώρισα τον Αποστόλη. Μου έδωσε το πρώτο δείγμα της δουλειάς. Στην αρχή ήμουν αυστηρός αλλά σιγά σιγά με παρέσυραν και άφησα το χαρτί και το μολύβι, τις σκέψεις αν τα έξοδα βγαίνουν ή δεν βγαίνουν και μπήκα στην παρέα. Τους πήγα στον Ξάδελφο Νίκο στο Soundflakes. Είπαμε να βιαστούμε αλλά ο χρόνος έπαιξε με το γούστο μας και παρασυρθήκαμε απ΄το καλό και το καλύτερο, απ’ το ωραίο και το ωραιότερο. Να ‘μαστε λοιπόν έτοιμοι και ικανοποιημένοι. Με ένα στρόγγυλο δίσκο για ακρόαση.

Καλή ακρόαση
Άγγελος Σφακιανάκης

Ώρα έναρξης: 21:30


Τιμές
10 ευρώ με μπύρα ή κρασί στο bar

Προπώληση εισιτηρίων


www.viva.gr 
11876
σε όλα τα καταστήματα
Public, Seven Spots, Reload & Media Markt, Ευριπίδης Βιβλιοπωλεία


ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ – UpStage
Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη
τηλ. 210 9315600
www.gialino.gr 

Καλλιτεχνική Διεύθυνση για το Γυάλινο Μουσικό Θέατρο: Άγγελος Σφακιανάκης