Ρόδες United Opening act στους Groundation


Οι GROUNDATION Live στηνΕλλάδα!
 
Opening Act

Ρόδες United

 
Αθήνα, Σάββατο 31 Αυγούστου 2013, Βοτανικός Live Stage
 
H είδηση ότι οι Groundation έρχονται στην Ελλάδα για δυο συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη είναι ήδη γνωστή. Όσο περιμένουμε την έναρξη της προπώλησης των εισιτηρίων, η προσθήκη των Ρόδες United στο line up της Αθήνας πιστοποιεί ότι αυτή η συναυλία θα είναι μοναδική!
 
Ακολουθεί το Δ. Τύπου με όλες τις πληροφορίες.
 
To opening act της συναυλία της Αθήνας αναλαμβάνουν οι Ρόδες United!
 
Οι Ρόδες United, το συγκρότημα που πάντρεψε το hip hop με την ιδιοσυγκρασία μιας μπάντας, σημειώνοντας τεράστια επιτυχία, θα βρεθούν το Σάββατο 31 Αυγούστου, με full band επί σκηνής, θα παίξουν τα παλιά αγαπημένα κομμάτια, που έκαναν τις Ρόδες θρυλικές στο δεύτερο μισό των 00s, κομμάτια από το Cheap Science και από το project του Νικήτα Κλιντ Moriginal Champ System, αλλά, το σημαντικότερο, νέο υλικό.
 
Όσοι έχουν δει live τους, ξέρουν τι να περιμένουν: Roots, απροσδόκητες διασκευές, ροκενρολ, και ένα soundsystem πάρτυ πάνω σε μια σκηνή όπου συνδυάζονται επίσης λαϊκό πάλκο, βαλκανικό πανκ, μπιτμποξ και ρεμπέτικο ανακατεμένο με ραπ.
 
Ποιος θα το πίστευε: Ο Νικήτας Κλιντ έχει ήδη κλείσει είκοσι χρόνια ενεργούς παρουσίας στην εγχώρια σκηνή – πρόκειται πια για έναν πρωτοπόρο του ελληνικού χιπ χοπ, έναν άρχοντα της ρίμας του δρόμου. Η σχέση του βέβαια με αυτό που λέμε τέχνη, είναι πολύ πιο ευρεία. – ζωγραφίζει, αγαπάει την ποπ κουλτούρα, πειραματίζεται με την παράδοση και πιστεύει ότι η μουσική είναι μια καταπληκτική ευκαιρία για να ανοίγει κανείς το μυαλό του. Τελευταία έχει αποφασίσει ότι δεν υπάρχουν όρια στο τι θα παίζει πάνω στη σκηνή και οι καταπληκτικοί μουσικοί που αποτελούν τις Ρόδες United συμμερίζονται την άποψή του, και αποτελούν το όχημα που υλοποιεί όλες τις απίθανες ιδέες του.
 
Όλα αυτά αποτελούν εγγύηση για ένα εκρηκτικό live, τον πιο αρμόδιο μουσικό πρόλογοπριν υποδεχτούμε στη σκηνή τους μοναδικούς Groundation.

 
“If you don’t know your past, you don’t know your future”
 
Η πιο σημαντική reggae μπάντα του πλανήτη, αυτή τη στιγμή, οι Groundation, και μία από τις πιο αγαπημένες του ελληνικού κοινού θα παίξει στην Αθήνα το Σάββατο 31 Αυγούστου στη σκηνή του Βοτανικός Live Stage.
 
Ο “μουσικός οδοστρωτήρας” από την Καλιφόρνια, όπως τους έχουν επιτυχημένα χαρακτηρίσει, επιστρέφει στη χώρα μας, στα πλαίσια της μεγάλης ευρωπαϊκής περιοδείας τους με αφορμή τον τελευταίο δίσκο ‘Building An Ark’.
 
Οι Groundation δημιουργήθηκαν το 1998 στην Καλιφόρνια και στα 15 χρόνια που υπάρχουν έχουν κυκλοφορήσει επτά πολύ πετυχημένους δίσκους. Θεωρούνται δικαίως οι “πατέρες της Progressive Reggae” και ένα από τα μουσικά φαινόμενα των τελευταίων δεκαετιών.
 
Οι Groundation πατάνε στην αυθεντική roots reggae παράδοση αναμειγνύοντας στον ήχο τους στοιχεία jazz, funk αλλά και dub, δημιουργώντας μια άκρως πρωτοποριακή και πρωτότυπη μουσική πρόταση. Τα live τους είναι μια μοναδική συναυλιακή εμπειρία και ίσως η κύρια αιτία που είναι τόσο αγαπητοί σε ολόκληρο τον κόσμο αλλά και στη χώρα μας, αποκτώντας φανατικό κοινό που τους ακολουθεί στις εμφανίσεις τους.
 
Οι θρυλικοί Groundation έρχονται για να μας αποδείξουν ότι
 
“Music is the most high”…
 
Αθήνα, Σάββατο 31 Αυγούστου 2013, Βοτανικός Live Stage
 
Θεσσαλονίκη, Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου, Στρατόπεδο Κόδρα
 
 
GROUNDATION Live
‘Building An Ark’ Tour 2013
 
ΑΘΗΝΑ
 
Σάββατο 31 Αυγούστου 2013
ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ Live Stage
Ιερά Οδός 72
(είσοδος από Κασσάνδρας)
τηλ.: 210-3473835
 
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
 
Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013
Στρατόπεδο Κόδρα
Open-air stage, Καλαμαριά
 
Πληροφορίες Εισιτηρίων
 
Η ηλεκτρονική προπώληση εισιτηρίων θα ξεκινήσει
την Πέμπτη 1 Αυγούστου
 
 
Τιμές εισιτηρίων
 
E-tickets: από 13 ευρώ
Προπώληση: 15 ευρώ
Ταμείο: 20 ευρώ
 
Σημεία Προπώλησης
 
Αθήνα
 
Ticket House
Πανεπιστημίου 42 (εντός στοάς)
τηλ. 210 3608 366
 
Θεσσαλονίκη
ΙΑΝΟΣ
Καταστήματα: Κέντρου Αριστοτέλους 7, Καλαμαριάς και Cosmos
Ticket House, Μητροπόλεως 102, τηλ. 2310 264 880
Stereodisc, Αριστοτέλους 4
Lotus Records Store, Σκρα 7
Rover Bar, Σαλαμίνος 6, Λαδάδικα
Ανατολικό, Καλαμαριά