ΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΤΣΙΜΙΧΑ Tour 2012 | Η προπώληση εισιτηρίων ξεκίνησε!


ΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΤΣΙΜΙΧΑ

TOUR 2012

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012, Βεάκειο Θέατρο, Πειραιάς

Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012, Κηποθέατρο Παπάγου

Οι Αδελφοί Κατσιμίχα θα μας συντροφέψουν και το φετινό καλοκαίρι! Ο Χάρης και ο Πάνος θα μας αγκαλιάσουν με τις κρυστάλλινες φωνές τους και με τις αγαπημένες μελωδίες τους θα μας ταξιδέψουν σε μέρη που μόνο εκείνοι ξέρουν να μας οδηγούν.

Με αφετηρία τη συναυλία στο Βεάκειο Θέατρο στον Πειραιά την Τετάρτη 20 Ιουνίου και στη συνέχεια τη συναυλία στο Κηποθέατρο Παπάγου την Τετάρτη 11 Ιουλίου ξεκινούν μία περιοδεία σε επιλεγμένες πόλεις της Ελλάδος.

Η μουσική των Χάρη & Πάνου Κατσιμίχα δε χρειάζεται συστάσεις, βγαίνει από την καρδιά της δεκαετίας του ʽ80 γεμάτη συναισθήματα και φτάνει μέχρι σήμερα, ζεστή, ζωντανή και αληθινή. Μια φωνή που άλλοτε γίνεται παιχνίδι και άλλοτε σοβαρεύει, άλλοτε διαμαρτυρία και άλλοτε ποίηση, αλλά ποτέ δε χάνει την ουσία και την αυθεντικότητά της.

Οι Χάρης και ο Πάνος Κατσιμίχας μόλις κυκλοφόρησαν στο νέο τους άλμπουμ «Beat Poetry», όπου παρουσιάζουν μία μουσική εργασία πάνω στην ποίηση της beat γενιάς. Η δουλειά αυτή – η πρώτη που δημιουργούν μαζί μετά από δέκα χρόνια- μπορεί να θεωρηθεί μία μουσική ταινία μικρού μήκους, όπως σημειώνουν οι ίδιοι. Ένα μπερδεμένο όνειρο. Ένα μουσικό παραμύθι για μεγάλους, γραμμένο με τα λόγια των beat ποιητών.

κατεβάστε το εισαγωγικό σημείωμα των Αδελφών Κατσιμίχα από το album “Beat Poetry”


Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012, Βεάκειο Θέατρο, Πειραιάς
Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012, Κηποθέατρο Παπάγου


Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ξεκινήσει

Η τιμή εισιτηρίου είναι 15 ευρώ

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ

TICKET HOUSE
Αθήνα
Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς),
τηλ.: 210 3608 366

Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο
www.tickethouse.gr | www.ticketpro.gr

VENUES INFO

ΒΕΑΚΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ
Λόφος Προφ. Ηλία,

Καστέλλα Πειραιάς
τηλ.: 210-4194520

ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΠΑΠΑΓΟΥ
Κορυτσάς 6, Παπάγου
τηλ.: 210-6520412