Τα support γκρουπ για τους Thin Lizzy


9 Νοεμβρίου – Gagarin, Αθήνα
10 Νοεμβρίου – Principal Club, Θεσσαλονίκη
 
THIN LIZZY
Beggar’s Blues Diary (Αθήνα)
George Gakis and the Troublemakers  (Θεσσαλονίκη)
 
 
Τα συγκροτήματα που θα ανοίξουν τις συναυλίες των Thin Lizzy
 
Δύο από τα καλύτερα ελληνικά συγκροτήματα θα πλαισιώσουν τους Thin Lizzy στις πολυαναμενόμενες συναυλίες της “Farewell” περιοδείας τους σε Αθήνα (9 Νοεμβρίου στο Gagarin) και Θεσσαλονίκη (10 Νοεμβρίου στο Principal).
 
Στην Αθήνα, τη συναυλία θα ανοίξουν οι Beggar’s Blues Diary. Με 2 άλμπουμς στο ενεργήτικό τους και δύο singles τους (“Dove”, “The River”) να έχουν αγαπηθεί από τα εγχώρια rock ραδιόφωνα και μουσικά τηλεοπτικά κανάλια, οι Beggar’s Blues Diary έχουν δώσει πάνω από 60 συναυλίες μέσα στο 2012, ενώ έχουν εμφανιστεί επί σκηνής με ονόματα όπως οι Godfathers και ο Dan Reed.
 
Στην Θεσσαλονίκη, τη συναυλία θα ανοίξουν οι George Gakis and the Troublemakers. Η 20ετής καριέρα του συγκροτήματος είναι γεμάτη επιτυχίες, από τις εμφανίσεις με τεράστια ονόματα όπως οι Scorpions, Deep Purple, Whitesnake, Twisted Sister, ως την πρόσφατη κυκλοφορία του νέου δίσκου τους “Too Much Ain’t Never Enough” όπου συμμετέχουν καλλιτέχνες όπως ο Joe Leen Turner (Rainbow, Deep Purple), ο Bobby Rondinelli (Over The Rainbow), ο James Kottak (Scorpions), ο Greg Smith (Alice Cooper, Over The Rainbow).
 
 
 
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Τα εισιτήρια κοστίζουν 25 Ευρώ και πωλούνται στο www.ticketarena.gr και στο Tickethouse και τα Public.

Τις ημέρες των συναυλιών, θα πωλούνται μόνο από τα ταμεία των συναυλιακών χώρων προς 30 Ευρώ.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00

Πληροφορίες: 210 9611118 και www.detoxevents.gr