Οι Οrbital στην Αθήνα!


Η SPICY ENTERTAINMENT

Παρουσιάζει

+ many guests that will blow your mind !!!!!!!

Οι guru της ηλεκτρονικής μουσικής, Orbital, έρχονται στην Αθήνα για ένα all-night μοναδικό event που θα σφραγίσει την φετινή χρονιά !

Η απόλυτη χορευτική εμπειρία του καλοκαιριού !!!

Το μεγαλύτερο ντουέτο της βρετανικής electronica, που σφράγισε την παγκόσμια dance σκηνή, θα μας επισκεφθεί για μία μόνο εμφάνιση, το Σάββατο 23 Ιουνίου 2012.

Γνωστοί για τον live αυτοσχεδιασμό κατά την διάρκεια των συναυλιών τους, αλλά και τα εντυπωσιακά spaced out visuals, έρχονται για να μας αφήσουν με κομμένη την ανάσα.  

Η εμφάνισή τους θα φιλοξενήσει κομμάτια από την νέα τους κυκλοφορία, Wonky, καθώς και παλιά αγαπημένα όπως τα “Halcyon”, “Satan”, το theme song της ταινίας “The Saint”, “The Box”, “Belfast”καθώς και την πολύ ιδιαίτερη εκτέλεση του Doctor Who theme που όλοι μας χορέψαμε!

Οι εξαιρετικοί Special Guests που θα εμφανιστούν στην σημαντικότερη γιορτή της ηλεκτρονικής μουσικής «from dusk till dawn» θα ανακοινωθούν σύντομα.

Σημειώστε από τώρα την ημερομηνία γιατί σε δύο μήνες ακριβώς θα είμαστε όλοι στο dance event του καλοκαιριού!

Όπως έγραψε χαρακτηριστικά το περιοδικό «Q» οι Orbital είναι στην λίστα με τους
“50 καλλιτέχνες που πρέπει να δούμε …όσο ζούμε!”

Save the date: Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Σύντομα θα ανακοινωθούν οι σχετικές πληροφορίες για την έναρξη της προπώλησης, τις τιμές των εισιτηρίων, τον συναυλιακό χώρο και τα ονόματα των special guests!

Presented by Spicy Entertainment

Επικοινωνία με media: promo@thespicyeffect.com  

Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν στο
www.spicyentertainment.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ