You are currently viewing Live άλμπουμ από τον Alice Cooper

Live άλμπουμ από τον Alice Cooper



Στις 21 Οκτωβρίου αναμένεται να κυκλοφορήσει το νέο live άλμπουμ του Alice Cooper, με τίτλο “Raise The Dead – Live From Wacken”. Δείτε αναλυτικά τα τραγούδια που περιλαμβάνει

1. Hello Hooray
2. House Of Fire
3. No More Mr. Nice Guy
4. Under My Wheels
5. I’ll Bite Your Face Off
6. Billion Dollar Babies
7. Caffeine
8. Department Of Youth
9. Hey Stoopid
10. Dirty Diamonds
11. Welcome To My Nightmare
12. Go To Hell
13. He’s Back (The Man Behind The Mask)
14. Feed My Frankenstein
15. Ballad Of Dwight Fry
16. Killer
17. I Love The Dead
18. Break On Through (To The Other Side)
19. My Generation
20. I’m Eighteen
21. Poison
22. School’s Out / Another Brick in the Wall (Pink Floyd cover)