Οι Last Drive στο Gagarin 205


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΜΑΪΟΥ

THE LAST DRIVE

 

THE LAST DRIVE

Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ

 

Σημεία προπώλησης: Ticket House (Πανεπιστημίου 42), viva.gr και τα συνεργαζόμενα καταστημάτα Public, Παπασωτηρίου, SevenSpots, Ιανός, Reload (Πανεπιστημίου 54)

Στις 15 Μαΐου, στο Gagarin της οδού Λιοσίων, οι Last Drive ανανεώνουν το ετήσιο ανοιξιάτικο ραντεβού τους με τα μέλη του Drive Tribe.

Ένα χρόνο και κάτι μετά τη μεγάλη γιορτή για τα 30 τους χρόνια και τις στιγμές της ένωσης που ζήσαμε, δίνουν το τελευταίο live τους σε κλειστό χώρο στην Αθήνα για τη σεζόν προτού βουτήξουν στη δημιουργική διαδικασία που θα τους προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα: Συνεχίζοντας την τρελή και ξεροκέφαλη πορεία τους με πειραματική διάθεση, ετοιμάζουν καινούργιο άλμπουμ που θα ηχογραφηθεί στο επόμενο διάστημα και στις 15 Μάη θα παρουσιάσουν κάποια καινούργια κομμάτια απ’ αυτό, μαζί με το “White Knuckles” τη μουσική που παραχώρησαν στο ντοκιμαντέρ «Φασισμός Α.Ε.» Δίπλα σ’ αυτά, θα επιχειρήσουν μία κατάδυση σε λιγότερο γνωστές στιγμές της πορείας τους, με κομμάτια-δυναμίτες που δεν έχουν παιχτεί μετά την επανασύνδεσή τους το 2007, και βέβαια τους rock ‘n’ roll ύμνους που έχουν πια σημαδέψει την «άλλη» ιστορία της πόλης.

Στη συναυλία θα διατίθεται και η νέα κυκλοφορία των Last Drive, μια συλλεκτική έκδοση του θρυλικού “Time” του ’89, που θα περιέχει και outtakes από το “Heatwave”, ανάμεσά τους και μία ακυκλοφόρητη στουντιακή εκτέλεση του “The Bad Roads”!

Οι πόρτες ανοίγουν στις 9.00. Φροντίστε να είστε εκεί από νωρίς, για να μην χάσετε τις δύο μπάντες που ανοίγουν τη συναυλία, το δυναμικό post blues ντουέτο των Noise Figures και τους Dead Dranks, οι οποίοι συνεχίζουν επάξια την παράδοση του αθηναϊκού street rock’ n’ roll, πατώντας στα αχνάρια που πάτησαν και οι Drive.

Ως γνωστόν, there’s no rest for the wicked, και τα νέα δεν σταματάνε εδώ, καθώς η μπάντα δουλεύει μαζί με τα παιδιά από την Start A Scene, την ομάδα που κινηματογράφησε την γιορτή για τα 30 χρόνια, για την ολοκλήρωση του δεύτερου ντοκιμαντέρ με θέμα τους Drive και τίτλο «And the engine is still running” που θα προβληθεί μέσα στο καλοκαίρι. Πρόκειται για το χρονικό των περυσινών συναυλιών τους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με τους εκλεκτούς καλεσμένους που τίμησαν τους Last Drive με την παρουσία και τη συμμετοχή τους.

Για τους Drive δεν υπάρχει συνταγή, μόνο μια αδιαπραγμάτευτη πίστη στη δύναμη της στιγμής και στην απελευθερωτική δύναμη του rock n roll.

Οι συναυλίες των Last Drive για Απρίλιο- Μάιο:

Τετάρτη, 29 Απριλίου, Metropolis, Πάτρα w/Big Nose Attack
Πέμπτη 30 Απριλίου, Route 66, Γιάννενα

Παρασκευή 8 Μάη, Lab Art Βόλος, w/ Birthday Kicks
Σάββατο 9 Μάη, Stage Club, Λάρισα, w/Birthday Kicks

Παρασκευή, 15 Μάη, Gagarin 205, Αθήνα w/ Dead Dranks, Noise Figures

Κυριακή, 17 Μάη, Principal Club Theater, Θεσσαλονίκη w/The Vibrators (UK), Dark Rags, Roundlights

Περισσότερα