You are currently viewing Kelly Keeling – Mind Radio

Kelly Keeling – Mind Radio




Τρίτο προσωπικό άλμπουμ για τον Kelly Keeling, με τίτλο Mind Radio. Τον έχουμε συναντήσει πολλές φορές στο παρελθόν να κάνει υπέροχα φωνητικά με Baton Rouge, John Norum, MSG και πολλούς ακόμα σε ένα μακρύ πραγματικά κατάλογο. Το Mind Radio κινείται στο χώρο του ευρύτερου AOR και χωρίς να εντυπωσιάζει, ακούγεται ευχάριστα και με καλή διάθεση.

This Love Our Paradise
Isolated Man
Sunshine Over Me
Still Need You In My Arms
Written In Fire
Take Me To The Limit
Love Will Tear Us Apart
No Man’s Land
Frozen In Time
Monkey House
Ride Out The Storm
Who Do You Run To


Kelly Keeling – lead vocals
Alessandro Del Vecchio – keyboards, backing vocals
Mario Percudani – electric and acoustic guitars
Anna Portalupi – bass, fretless bass
Alessandro Mori – drums