Το Heavy By The Sea Festival επιστρέφει δυναμικά


 

HEAVY BY THE SEA FESTIVAL

DEFTONES
NIGHTSTALKER
PLANET OF ZEUS
TARDIVE DYSKINESIA

Το Heavy By The Sea Festival επιστρέφει δυναμικά, υποδεχόμενο και φέτος την αφρόκρεμα του παγκόσμιου και ελληνικού «σκληρού» ήχου. Το σημαντικότερο φεστιβάλ του σκληρού ήχου της χώρας που εντυπωσιάσε σε όλα τα επίπεδα στην πρώτη του εκδοχή πέρυσι, συνεχίζει από το σημείο που σταμάτησε και παρουσιάζει τα πρώτα ονόματα του φετινού line-up: τους μεγάλους Deftones για πρώτη φορά στην Ελλάδα, καθώς και τρεις κορυφαίες μπάντες της χώρας, τους Nightstalker, τους Planet Of Zeus και του Tardive Dyskinesia.  
 
Deftones
Οι Deftones έρχονται επιτέλους στην Ελλάδα! Μια από τις κορυφαίες μπάντες της τελευταίας 20ετίας και το μεγαλύτερο απωθημένο του ελληνικού συναυλιακού κοινού του «σκληρού» ήχου, οι Deftones έχουν κερδίσει τον σεβασμό των ακροατών ενός ιδιαίτερα μεγάλου φάσματος μουσικής, από την ροκ έως το μέταλ. Έχουν γνωρίσει τεράστια επιτυχία με εκατομμύρια πωλήσεις, έχουν 3 πλατινένιους δίσκους στις ΗΠΑ και τη Μεγάλη Βρετανία και έχουν κερδίσει ως και βραβεία Grammy. Οι συναυλίες τους είναι τόσο εντυπωσιακές, ώστε να θεωρούνται ένα από τα καλύτερα live acts του πλανήτη.
 
Nighstalker
Τους έχουν χαρακτηρίσει grunge, stoner, rock και πολλά άλλα. Όποια ταμπέλα και να βάλεις στη μουσική τους, σημασία έχει ότι με έξι στιβαρούς δίσκους στο ενεργητικό τους και περιοδείες στο εξωτερικό και ολόκληρη την Ελλάδα, βρίσκονται στο προσκήνιο για πάνω από δύο δεκαετίες και γεμίζουν διαρκώς venues. Όλα τα άλλα είναι λεπτομέρειες.
 
 Planet of Zeus
Οι Planet of Zeus είναι η νέα μεγάλη δύναμη της stoner/heavy rock μουσικής της χώρας. Tο υποψιαζόσουν ακούγοντας τον πρώτο δίσκο τους “Eleven The Hard Way”. Το καταλάβαινες ακούγοντας τον δεύτερο δίσκο τους “Macho Libre”. Το πήρες οριστικά απόφαση σε ένα από τα ξέφρενα sold-out live τους. Στο Heavy By The Sea θα παίξουν και τραγούδια από τον νέο δίσκο τους.
 
Tardive Dyskinesia
Κάπου ανάμεσα στο progressive, το post και το metal, ο ήχος των Tardive Dyskinesia σε γραπώνει από το σβέρκο και σε πετάει τριγύρω. Ο τελευταίος δίσκος τους “Static Apathy in Fast Forward” όχι απλά εντυπωσίασε, αλλά τους ανέβασε επίπεδο. Είναι προφανές ότι είναι πια έτοιμοι για μεγάλα πράγματα.
 
 
Σύντομα θα ανακοινωθούν και άλλα ονόματα για το Heavy By The Sea Festival 2014.
 
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
 
27 Ευρώ (τα πρώτα 1000 εισιτήρια) στα www.ticketarena.gr, www.viva.gr, Public, Παπασωτηρίου, SevenSpots

Πληροφορίες: www.detoxevents.gr, 2109636845