GroundationΟι GROUNDATION Live στην

Ελλάδα!


Αθήνα, Σάββατο 31 Αυγούστου 2013,

Βοτανικός Live Stage


Opening Act: Ρόδες United


 

Κερδίστε 1 διπλή πρόσκληση

 

Στείλτε email στο proskliseis(at)rockandroll.gr με το ονοματεπώνυμο σας και την παράσταση που ενδιαφέρεστε“If you don’t know your past, you don’t know your future”

Η πιο σημαντική reggae μπάντα του πλανήτη, αυτή τη στιγμή, οι Groundation, και μία από τις πιο αγαπημένες του ελληνικού κοινού θα παίξει στην Αθήνα το Σάββατο 31 Αυγούστου στη σκηνή του Βοτανικός Live Stage.

Οι Groundation θα εμφανιστούν την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου στο Στρατόπεδο Κόδρα, στη Θεσσαλονίκη.

Ο “μουσικός οδοστρωτήρας” από την Καλιφόρνια, όπως τους έχουν επιτυχημένα χαρακτηρίσει, επιστρέφει στη χώρα μας, στα πλαίσια της μεγάλης ευρωπαϊκής περιοδείας τους με αφορμή τον τελευταίο δίσκο ‘Building An Ark’.

Οι Groundation δημιουργήθηκαν το 1998 στην Καλιφόρνια και στα 15 χρόνια που υπάρχουν έχουν κυκλοφορήσει επτά πολύ πετυχημένους δίσκους. Θεωρούνται δικαίως οι “πατέρες της “Progressive Reggae” και ένα από τα μουσικά φαινόμενα των τελευταίων δεκαετιών.

Οι Groundation πατάνε στην αυθεντική roots reggae παράδοση αναμειγνύοντας στον ήχο τους στοιχεία jazz, funk αλλά και dub, δημιουργώντας μια άκρως πρωτοποριακή και πρωτότυπη μουσική πρόταση. Τα live τους είναι μια μοναδική συναυλιακή εμπειρία και ίσως η κύρια αιτία που είναι τόσο αγαπητοί σε ολόκληρο τον κόσμο αλλά και στη χώρα μας, αποκτώντας φανατικό κοινό που τους ακολουθεί στις εμφανίσεις τους.

To opening act της συναυλία της Αθήνας αναλαμβάνουν οι Ρόδες United!

Οι Ρόδες United, το συγκρότημα που πάντρεψε το hip hop με την ιδιοσυγκρασία μιας μπάντας, σημειώνοντας τεράστια επιτυχία, θα βρεθούν το Σάββατο 31 Αυγούστου, με full band επί σκηνής, θα παίξουν τα παλιά αγαπημένα κομμάτια, που έκαναν τις Ρόδες θρυλικές στο δεύτερο μισό των 00s, κομμάτια από το Cheap Science και από το project του Νικήτα Κλιντ Moriginal Champ System, αλλά, το σημαντικότερο, νέο υλικό.

Ρόδες United: Η ανατρεπτική μπάντα που παντρεύει Roots και απροσδόκητες διασκευές με ροκ εν ρολ! Είναι ιδιαίτερα αγαπητή για τα πάρτυ που στήνει πάνω στη σκηνή συνδυάζοντας μοναδικά το λαϊκό, το βαλκανικό πανκ, το μπιτμποξ και το ρεμπέτικο όλα ανακατεμένα με μπόλικο ραπ! Οι Ρόδες United αγαπούν τον Μάρκο Βαμβακάρη, την Σωτηρία Μπέλλου, την Billie Holiday και την Amy Winehouse!

O headliner του συγκροτήματος, Νικήτας Κλιντ, θεωρείται ο “άρχοντας της ρίμας του δρόμου“. Για τον Νικήτα δεν υπάρχουν όρια στο τι θα παίζει στη σκηνή. Οι καταπληκτικοί μουσικοί που αποτελούν τις Ρόδες United συμμερίζονται την άποψή του και αποτελούν το όχημα που υλοποιεί όλες τις απίθανες ιδέες του.

Όλα αυτά αποτελούν εγγύηση για ένα εκρηκτικό live, τον πιο αρμόδιο μουσικό πρόλογο πριν υποδεχτούμε στη σκηνή τους μοναδικούς Groundation.

Οι θρυλικοί Groundation έρχονται για να μας αποδείξουν ότι

“Music is the most high”…


Αθήνα, Σάββατο 31 Αυγούστου 2013,

Βοτανικός Live Stage


Θεσσαλονίκη, Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου,

Στρατόπεδο Κόδρα


www.groundation.com/

GROUNDATION Live
‘Building An Ark’ Tour 2013

ΑΘΗΝΑ

Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ Live Stage

Ιερά Οδός 72
(είσοδος από Κασσάνδρας)
τηλ.: 210 3473 835

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Στρατόπεδο Κόδρα

Open-air stage, Καλαμαριά

Πληροφορίες Εισιτηρίων

Η προπώληση εισιτηρίων συνεχίζεται

Τιμές εισιτηρίων

E-tickets: από 13 ευρώ

Προπώληση: 15 ευρώ

Ταμείο: 20 ευρώ

Σημεία Προπώλησης

Αθήνα

Σε ΟΛΑ τα καταστήματα PUBLIC

Cartone

Τριπτολέμου & Περσεφόνης, Γκάζι

Θεσσαλονίκη

ΙΑΝΟΣ
Καταστήματα: Κέντρου Αριστοτέλους 7, Καλαμαριάς και Cosmos

Ticket House, Μητροπόλεως 102, τηλ. 2310 264 880
Stereodisc, Αριστοτέλους 4

Lotus Records Store, Σκρα 7

Rover Bar, Σαλαμίνος 6, Λαδάδικα
Ανατολικό, Καλαμαριά

Τηλ. πληροφοριών: 2310 510 081, 2310 365 424, 2310 441 601

Ηλεκτρονική Προπώληση

www.ticketarena.gr
www.ticketpro.gr