GEOMETRY OF CHAOS

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

In English

Πριν ξεκινήσουμε, θέλω να μάθω πώς ήταν η πανδημία για εσάς τους τελευταίους μήνες. … Μπορέσατε να το χειριστείτε καλά;

-Είχα τόσα πολλά να κάνω με τη μουσική του άλμπουμ και την προσωπική μου ζωή, τα μαθήματα κλπ. Ήμουν πολύ απασχολημένος και ναι ήταν πραγματικά ένα lockdown και μερικές φορές μου λείπει ο χρόνος που συνήθως περνάω έξω από το σπίτι.

Ήμουν πολύ χαρούμενος που γνώρισα τη μουσική σας με το “Idolatry”! Καταπληκτικό τραγούδι! Μιλήστε για το πώς ξεκίνησαν όλα και πώς καταφέρατε να φτάσετε σε αυτό το πολύ υψηλό επίπεδο ποιότητας στη σύνθεση και την εκτέλεση, και φυσικά, θα ήθελα να μάθω τη μουσική σας εκπαίδευση.

-Είμαι ο FabioLaManna, είμαι ο κύριος κιθαρίστας και είμαι ο τύπος πίσω από το project, ο άλλος είναι ο Davide που είναι ο τύπος πίσω από τα τύμπανα. Έχουμε παίξει σε πολλές μπάντες και έχουμε αποκτήσει εμπειρία στο ροκ και το metal στο παρελθόν και αποφασίσαμε να βγάλουμε κάτι νέο εκεί έξω με αυτό το νέο συγκρότημα, ένα μείγμα όλης της μουσικής που μας αρέσει και έχουμε παίξει, από progressiverock και metal και κλασικό ροκ

Η μουσική σας είναι αληθινή και γεμάτη συναισθήματα. Πώς εμπνέεστε για αυτό;

-Όλοι οι καλλιτέχνες και η μουσική, ό, τι μου αρέσει είναι πραγματικά μια έμπνευση. Υπάρχει πάντα κάτι που βιώνουμε στις εμπειρίες της ζωής μας, τα οράματα και τις φαντασιώσεις μας, πράγματα που είναι δύσκολο να μοιραστούμε, αλλά το κατορθώνουμε μέσω της μουσικής.

Μόλις κυκλοφορήσατε το πρώτο σας άλμπουμ “SoldiersOfTheNewWorldOrder”. Πώς νιώθεις για αυτό;

-Τα πρώτα 3 singles είναι πολύ διαφορετικά το ένα από το άλλο. Το ένα είναι πιο ψυχεδελικό, το άλλο είναι πιο τραχύ και groovy, το τρίτο είναι πιο progressive. Μου αρέσει η ευελιξία και η διαφορετική διάθεση και συναισθήματα. Θέλαμε να κάνουμε ένα δυνατό άλμπουμ, με βαριά ντραμς και ογκώδη riffs, δίνοντας πολύ χώρο για διαφορετικές ατμόσφαιρες και συναισθήματα

Ποια είναι η μεγαλύτερη δυσκολία σας για τη μουσική; Το πιο δύσκολο πράγμα να εκφράσεις τα συναισθήματά σου;

-Μερικές φορές συμβαίνει να μην έχεις τον σωστό ήχο ή το σωστό όργανο για να εκφράσεις μια ιδέα και σε άλλες περιπτώσεις να έχεις πολλές λύσεις που μπορείς να πάρεις και είναι δύσκολο να επιλέξεις μία. Είναι σημαντικό να ακολουθείς την ιδέα που σε πηγαίνει, χωρίς να προσπαθείς να ξεφύγεις πάρα πολύ από αυτό.

Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι είστε σπουδαίοι μουσικοί στην progressiveκατεύθυνσή σας. Πιστεύετε ότι ορισμένοι θαυμαστές θα είναι προκατειλημμένοι με αυτό;

-Είναι κάτι που δεν με νοιάζει πραγματικά, η μουσική αφορά τα συναισθήματα, όλοι αντιδρούν σε αυτά με διαφορετικό τρόπο.

Τι κάνει τους Geometry Of Chaos μοναδικούς;

-Μπορώ να πω ότι ο στόχος μου είναι να φτάσω σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο συναισθηματικής έκφρασης, με διαφορετική διάθεση και διαφορετικά χρώματα, αλλά πάντα έχοντας κατά νου αυτόν τον στόχο.

Μήπως η επιλογή του line-up συνέβη φυσικά ή ψάχνατε κάτι συγκεκριμένο; Πώς επιλέξατε τα μέλη σας;

-Έχω παίξει με τον Davide για μεγάλο χρονικό διάστημα και ήταν υπέροχος. Λεγόμασταν Galileo’s Spectacles και κάναμε πρόβες για 2 ή 3 χρόνια με έναν μπασίστα, τότε όμως συμμετείχαμε και σε άλλες δραστηριότητες και συνεχίζαμε να παίζουμε μόνο οι δυο μας το 2018 και μετονομάσαμε το project σε Geometry of chaos. Οι τραγουδιστές έχουν επιλεγεί από έναν μεγάλο αριθμό ατόμων που γνωρίζω προσωπικά ή από το ίντερνετ.

Ποιες μπάντες σε έχουν επηρεάσει;

-Υπάρχουν πάρα πολλές μπάντες που μας αρέσουν, είναι δύσκολο να επιλέξουμε κάποια. Το αγαπημένο μου όλων των εποχών είναι οι Beatles.

Ποια θα είναι τα επόμενα σχέδια; τους επόμενους μήνες θα έχουμε πολλά νέα;

-Θα προωθήσουμε το άλμπουμ για λίγο, χρειάστηκε πολλή δουλειά για να τελειώσει και τώρα ψάχνουμε τον καλύτερο τρόπο για να το κάνουμε να ακουστεί από τους ανθρώπους

Θέλετε να αφήσετε ένα τελικό μήνυμα;

-Μπορείτε να μας βρείτε στο Facebook www.facebook.com/geometryofchaosbandhttp://www.facebook.com/geometryofchaosband
YouTube www.ww.youtube.com/fabiolamannaofficial