You are currently viewing GANZI GUN

GANZI GUN


1) Ganzi Gun. 2011-2023. Τι είναι αυτό που κρατά τους Ganzi Gun ενεργούς τόσα χρόνια;
Πιστεύουμε ότι το πρώτο πράγμα που θα συμφωνήσουμε όλοι μας, είναι η αίσθηση και η ανάγκη του παίξουμε μουσική. Είτε live είτε στο στούντιο. Και ευτυχώς για εμάς, κανένας μας δεν έχει σταματήσει ή έχει σκεφτεί να σταματήσει αυτή την αίσθηση.

2) Ποιο πιστεύετε ότι είναι το σήμα κατατεθέν των Ganzi Gun στα τόσα χρόνια ύπαρξης τους;
Ο διαφορετικός ήχος ξεκάθαρα. Σίγουρα όλοι θα πούνε ότι φέρνουμε με αυτούς ή τους άλλους, αλλά ποτέ ότι είμαστε ίδιοι με αυτή τη μπάντα η’ ότι μοιάζουμε πάρα πολύ με κάποια. Κάθε φορά, σχεδόν πλέον σε κάθε live μας που έρχεται όλο και περισσότερος κόσμος, πραγματικά δε ξέρουμε πώς γίνεται, αλλά όλοι μας λένε κάτι διαφορετικό.

3) Στο δυναμικό σας βρίσκονται δύο album. Welcome To The Show (2014) και Time Is Now (2020). Ποια είναι τα συναισθήματα σας και οι σκέψεις σας για αυτές τις δύο δισκογραφικές δουλειές που βρίσκονται εκεί έξω;

Όπως και να το κάνουμε, τα δύο αυτά album, είναι χαραγμένα μέσα μας. Μας αρέσουν, δε μας αρέσουν. Είναι η διαδικασία κατασκευής και εφαρμογής των κομματιών στο δίσκο και στο live, καθώς και οι διαφορετικές ιδέες που έχει ο καθένας μας και ή μπαίνει στο κομμάτι ή όχι. Τα 2 album μας τα αγαπάμε πολύ, αλλά όπως όλοι οι καλλιτέχνες εκεί έξω, προσπαθούμε να κάνουμε το επόμενο album μας, καλύτερο από το προηγούμενο.

4) Έχουν περάσει 3 χρόνια από την τελευταία σας δουλειά. Να περιμένουμε μήπως έναν καινούριο δίσκο στο εγγύς μέλλον;
Έχουμε κάποια κομμάτια σχεδόν έτοιμα, αλλά τους τελευταίους μήνες επικεντρωθήκαμε σε live εμφανίσεις, για να παρουσιάσουμε και το νέο μέλος της μπάντας πίσω από το μικρόφωνο, το Νίκο και φυσικά, να δείξουμε στον κόσμο ότι είμαστε ακόμα εδώ. Το φθινόπωρο και ο χειμώνας θα είναι παραγωγικοί μήνες για τη μπάντα, καθώς θα επικεντρωθούμε στη σύνθεση των νέων κομματιών και αν όλα πάνε καλά, θα έχουμε νέα σύντομα.

5) Βλέπουμε ότι οι Ganzi Gun επιστρέφουν δυναμικά, πραγματοποιώντας ζωντανές εμφανίσεις, τη μία πίσω από την άλλη! Rockwave, Acoustic Show στα Underground Studios και σε λίγες ημέρες Piraeus Club Academy. Πώς ήταν οι εμπειρίες των δύο live που πέρασαν; (σ.σ. Rockwave και Acoustic Show)

Ευχαριστούμε πολύ! Για το Rockwave, η αληθεία είναι ότι και για εμάς η όλη εμπειρία ήταν κάτι πρωτόγνωρο, ειδικά το να παίξουμε σε τόσο μεγάλη σκηνή. Προφανώς πέρα από τη ζέστη που είχε, όπως πάντα δώσαμε το 110% και αυτό πιστεύουμε πως φάνηκε κιόλας. Αλλά πιστεύω ότι το κύριο συναίσθημα ήταν τιμή. Γιατί πατήσαμε το ίδιο σανίδι που τόσες άλλες μπάντες και καλλιτέχνες έχουν πατήσει και νιώθαμε υπερβολικά περήφανοι. Όσο αναφορά το ακουστικό live στα Underground Studios, ήταν κάτι που θέλαμε να κάνουμε καιρό. Το ευχαριστηθήκαμε πάρα πολύ και από το κοινό επίσης ακούσαμε πολύ καλά λόγια. Συν ότι ο χώρος είναι καταπληκτικός για τέτοιου είδους εμφανίσεις, οπότε και εμείς αισθανθήκαμε πιο άνετοι από ότι συνήθως.

6) Στις 28 Οκτωβρίου λοιπόν αναμένεται να σας δούμε στη σκηνή του Piraeus Club Academy για ένα δυναμικό live με τους Substance και τους Still Dusk! Τι να περιμένει από εσάς όποιος βρεθεί εκεί για να σας δει ζωντανά;
Ένα hard rock live. Αυτό παίζουμε και αυτό ακριβώς θα δούνε όσοι έρθουν. Οι Substance και οι Still Dusk είναι πολύ ωραίες μπάντες και είμαστε σίγουροι ότι θα περάσουμε μία καταπληκτική hard rock βραδιά.

7) Έχετε σκοπό να παίξετε τραγούδια και από τα δύο σας album ή μόνο από την τελευταία σας δουλειά Time Is Now; Μήπως ετοιμάζετε κάποια έκπληξη;
Θα παίξουμε κομμάτια και από τα δύο μας album. Όσο αναφορά την κάποια έκπληξη, δε θα αναφέρουμε τίποτα, γιατί δε θα είναι έκπληξη. Αυτό που μας ενδιαφέρει κυρίως, είναι το live να είναι καταπληκτικό.

8) Κάτι μου λέει ότι αναμένεται να είναι ένα live φωτιά! Πως θα το περιγράφατε με μία φράση;
Hard rock!!

9) Στο live που έρχεται σε λίγο καιρό, θα είναι μαζί σας και οι Substance με τους Still Dusk. Έχετε να δώσετε ένα μήνυμα στις μπάντες αυτές;
Ευχόμαστε όλοι να περάσουμε μία γεμάτη μουσική βραδιά και να περάσουμε καλά.

10) Ευχαριστούμε Ganzi Gun! Θα θέλατε να μοιραστείτε κάτι τελευταίο για τα σχέδια του συγκροτήματος;

Ευχαριστούμε πολύ για τη συνέντευξη και ελπίζουμε να τα πούμε και από κοντά στις 28 Οκτώβρη! Όσο αναφορά τα σχέδιά μας, θέλουμε προφανώς να γουστάρει ο κόσμος τη μουσική μας και να συνεχίσουμε να λαμβάνουμε την ίδια υποστήριξη, γιατί μόνο έτσι θα μπορέσουμε να τα φέρουμε εις πέρας. Θα γίνουνε κι άλλα live και σιγά σιγά θα έρθει και ο καινούργιος δίσκος. All in due time. Καλή συνέχια!

 

ΒΙΝΤΕΟ 

Fading Lights Video Clip: https://youtu.be/aS6LoWIaNd0 

Over The City Video Clip: https://youtu.be/mYW9pku2Yso 

Siren Single: https://www.youtube.com/watch?v=kB3kJNQ8EuE 

Sweet Sadness Lyric video: https://www.youtube.com/watch?v=LqWeCHztsPk

Lonely Boy – Hard Rock Cover from The Black Keys: https://youtu.be/Fy4RDkcCoVA 

My little Bitch video clip: https://youtu.be/zYjAt5ls-Gk

Time Is Now: https://youtu.be/nuD58HWbYIY

OFFICIAL LINKS 

https://www.facebook.com/ganzigun

https://twitter.com/GanziGun

https://www.youtube.com/@ganzigun4643

https://open.spotify.com/artist/0mMKcKrDii9ldVAyzLmU4t?si=JeAYMdAbR0WKbJhg0z9YdA