ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ FLASHMOB @ΣΥΝΤΑΓΜΑ


Χορεύουμε όλοι «Μαζί για το Παιδί» σε ένα
Φιλανθρωπικό Flash Mob με πολλές εκπλήξεις!
Παρασκευή, 29 Ιουνίου, Πλατεία Συντάγματος, 20.00

Η Ένωση «Μαζί για το Παιδί», και το Hard Rock Cafe Athens καλούν μικρούς και μεγάλους, να συμμετέχουν σε μια διαφορετική εκδήλωση με σκοπό να ευαισθητοποιήσουν και να διασκεδάσουν.
Την Παρασκευή, 29 Ιουνίου στις 20.00 συγκεντρωνόμαστε στην Πλατεία Συντάγματος, για να ξαφνιάσουμε ευχάριστα τους περαστικούς χορεύοντας όλοι μαζί για τα παιδιά της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί». Ομάδες εθελοντών και φίλων χορεύουν σε ρυθμούς Michael Jackson μία 5λεπτη χορογραφία που θα προσφέρει όχι μόνο χαμόγελο αλλά και μία σημαντική βοήθεια σε περισσότερα από 10.000 παιδιά που χρειάζονται την υποστήριξή μας!
Ένα συλλεκτικό T-shirt, ειδικά σχεδιασμένο γι’ αυτή την ξεχωριστή μέρα, προσφορά του Hard Rock Cafe Athens, θα διατίθεται προς 5 ευρώ σε όποιον μπορεί να συνεισφέρει και οικονομικά.                
(σημεία πώλησης: Hard Rock Café Athens- Hard Rock Café Glyfada)
Ποιοι μπορούν να συμμετέχουν? Μα όλοι φυσικά! Μικροί και μεγάλοι με διάθεσή και κέφι για χορό. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και όσοι θέλουν να ενημερώνονται για όλα τα τελευταία νέα και τις πρόβες της χορογραφίας μπορούν να μπαίνουν στην ομάδα μας στο Facebook “Μαζί για το Παιδί-Hard Rock Café Flash Μob”
Ραντεβού λοιπόν στο Σύνταγμα 29 Ιουνίου… για μια Παρασκευή αφιερωμένη στα παιδιά, γεμάτη μουσική, χορό και θετική ενέργεια!