You are currently viewing ELVIS PARTY ΑΠΟ ROCKANDROLL.GR!

ELVIS PARTY ΑΠΟ ROCKANDROLL.GR!


 

Λίγες ώρες μετά τον θάνατο του, δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι βούλιαξαν κυριολεκτικά το Μέμφις, θέλοντας να ρίξουν μία τελευταία ματιά στον αγαπημένο τους καλλιτέχνη. Τα σημαντικότερα ραδιοτηλεοπτικά μέσα του κόσμου διέκοψαν τα προγράμματα τους για να ανακοινώσουν το τραγικό νέο. Την επόμενη μέρα οι μεγαλύτερες σε κυκλοφορία εφημερίδες του πλανήτη, είχαν σχεδόν το ίδιο πρωτοσέλιδο ΄΄King Elvis dead ΄΄.

Ο Elvis Presley είναι ένα μοναδικό φαινόμενο, που εξελίσσετε μέρα με την ημέρα. Δεν είναι απλά ο μεγαλύτερος και δημοφιλέστερος τραγουδιστής όλων των εποχών. Είναι ο καλλιτέχνης που κατάφερε να δώσει αίγλη και μαγεία ακόμα και στις χειρότερες στιγμές της καριέρας του. Είναι ο άνθρωπος που έχει πουλήσει πάνω από 1.000.000.000 δίσκους και ΄΄αναγκάζει ΄΄ ακόμα και σήμερα  χιλιάδες κόσμο να βλέπει ταινίες χαμηλού επιπέδου, απλά και μόνο επειδή πρωταγωνιστεί αυτός. Ο Elvis με την υπέροχη φωνή του. Ο Elvis με τις ανεπανάληπτες ερμηνείες του. Ο Elvis με τις προκλητικές του κινήσεις. Ο Elvis με την ακαταμάχητη γοητεία του.

Την  Πέμπτη 24 Απριλίου ο Κώστας Τζανιδάκης και το www.rockandroll.gr ετοιμάζουν ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στον ΄΄βασιλια΄΄ του rock, με τραγούδια από όλα το φάσμα της καριέρας του. Αγαπημένα κομμάτια αλλά και σπάνιες εκτελέσεις θα μας κρατήσουν συντροφιά από τις 10 το βράδυ και μετά, τόσο από τα decks όσο και από το Video Wall του Bat City. Είσοδος ελεύθερη.

Πέμπτη 24 Απριλίου

BAT CITY

Λ.Αλεξάνδρας 11 Πεδίον του Άρεως

https://www.facebook.com/events/243711285813574/