Ο Σλοβένος dj/ παραγωγός Gramatik στην Ελλάδα
GRAMATIK


 
Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

 
Βοτανικός Live Stage
 
 
Ο Σλοβένος dj/ παραγωγός Gramatik ανακοίνωσε ότι θα βρεθεί στη σκηνή του Βοτανικός Live Stage την Κυριακή 27 Οκτωβρίου στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής περιοδείας του.
 
Η προπώληση των εισιτηρίων θα γίνει στα καταστήματα Public, στο Cartone και ηλεκτρονικά στο ticketarena.gr .
Τα εισιτήρια στην ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ κοστίζουν 15 ευρώ.
Τα εισιτήρια στο ΤΑΜΕΙΟ θα κοστίζουν 20 ευρώ.
 
Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει on line ένω θα ξεκινήσει άμεσα και στα φυσικά σημεία προπώλησης.

 
Το ενδιαφέρον του Gramatik για την τεχνολογία φάνηκε από πολύ νωρίς. Στα τρία του χρόνια τον ανακάλυψε η μητέρα του κολλημένο στο ραδιόφωνο της μεγάλης του αδελφής να «τσεκάρει» κασέτες με αμερικάνικη funk, jazz, soul και blues μουσική. Όταν ήταν δεκατριών ετών άρχισε να φτιάχνει τα πρώτα του beats σε ένα παλιό pc και σύντομα το παιδί από το Portoroz της Σλοβενίας κατάλαβε ΠΩΣ να αξιοποιεί τις δυνατότητες των αρχείων μουσικής που διακινούνται ελεύθερα στο διαδίκτυο, ώστε να δημιουργεί τη δική του. Τα tracks του εξαπλώθηκαν, το hype γύρω από το όνομα του μεγάλωσε, περιοδείες ακολούθησαν και πολύ σύντομα η ψηφιακή περσόνα, που ο ίδιος διαμόρφωσε, εισέβαλε στην αμερικάνικη μουσική αγορά, εξασφαλίζοντάς του και ένα δικό του label, αλλά και, μια γερή εκπροσώπηση, από μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες παγκοσμίως, τη Live Nation. O Gramatik προσγειώθηκε στο αμερικανικό έδαφος σαν ένας πολυσχιδής και ολοκληρωμένος καλλιτέχνης, που ξέρει πως να κάνει τα πράγματα με τον δικό του τρόπο. O Gramatik ήρθε για να μείνει.

 
Ο Gramatic πρόσφατα ανακοίνωσε τη δημιουργία της δικής του δισκογραφικής, της Lowtemp και με το video “Bluestep” πρόσφερε στους fans του μια πρώτη γεύση για το τι πρέπει να περιμένουν. Στο video ο Gramatik συνδυάζει τα vibes των blues του ’50 και του ’60 με ένα μελωδικό, γκρουβάτο Dubstep beat και μας συστήνει ένα νέο, πρωτοποριακό μουσικό είδος, που θα κάνει πάταγο, και που ο ίδιος ονομάζει “Bluestep“.

 
To Bluestep είναι και το πρώτο track του ολοκληρωμένου album του Gramatik, Τhe Age of Reason, που πρόκειται να κυκλοφορήσει από την Lowtemp μέσα στο φθινόπωρο. Ο Gramatik “εμπνεύστηκε” τον τίτλο του νέου του LP που από το διάσημο αμερικάνο κωμικό George Carlin και τα σχόλια του, στα stand up comedy show του, σχετικά με τη θρησκεία. “Αυτός (ο George Carlin) έλεγε συχνά αστεία ότι, ήταν καθολικός, μέχρι τη στιγμή που έφτασε στην “ηλικία της λογικής. Πιστεύω ακράδαντα, σχολιάζει ο Gramatik, ότι έρχεται μια στιγμή στην ζωή του ανθρώπου που φτάνει στην αποκαλούμενη “ηλικία της λογικής” και συνειδητοποιεί ότι υπάρχουν τόσες πολλές παράλογες πεποιθήσεις, ξεδιάντροπες αντιφάσεις και τόσοι περιορισμοί και απαγορεύσεις που μας επιβάλλει η κοινωνία. Μερικοί άνθρωποι φτάνουν νωρίτερα στην ηλικία της λογικής, άλλοι αργότερα, αλλά, δυστυχώς, η πλειοψηφία δεν το αντιλαμβάνεται ποτέ. Θα ήθελα μέσα από την μουσική μου να οδηγήσω, μερικούς ανθρώπους, στην ηλικία της λογικής, νωρίτερα. Είναι πιθανό. Ή, ελπίζω, ιδανικά, να ενώσω τουλάχιστον, αυτούς, που αισθάνονται το ίδιο με εμένα.”
 
Η ηλικία της λογικής ή απλά ο λόγος, (όπως και να έχει), η επανάσταση ξεκινά τώρα.
 
GRAMATIK

Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Βοτανικός Live Stage


 
Σχετικά με τον Gramatik δείτε επίσης
 
Πληροφορίες Εισιτηρίων
 
Τιμές εισιτηρίων
Προπώληση: 15 ευρώ
Ταμείο: 20 ευρώ
 
Σημεία Προπώλησης
 
Αθήνα
Σε ΟΛΑ τα καταστήματα PUBLIC
Cartone
Τριπτολέμου & Περσεφόνης, Γκάζι
 
Ηλεκτρονική Προπώληση
www.ticketarena.gr
 
ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ Live Stage
Ιερά Οδός 72, Αθήνα
(είσοδος από Κασσάνδρας)
τηλ.: 210 3473 835