You are currently viewing Συλλογή αφιερωμένη στους Black Sabbath

Συλλογή αφιερωμένη στους Black Sabbath



Μία συλλογή αφιερωμένη στους Black Sabbath θα κυκλοφορήσει στις 3 Νοεμβρίου, με τίτλο “The Many Faces Of Black Sabbath”. Θα περιλαμβάνει τραγούδια συγκροτημάτων στα οποία έχουν συμμετάσχει μέλη των Black Sabbath, κομμάτια των Black Sabbath αλλά από την προσωπική καριέρα του Ozzy Osbourne, από γκρουπ που προέρχονται από την Αργεντινή, την Γερμανία και τις Η.Π.Α, αλλά και τραγούδια από την underground stoner rock σκηνή. Μεταξλύ άλλων μάλιστα θα βρούμε και τους ΄΄δικούς μας ΄΄ Nightstalker, με το τραγούδι “Keystone”.

To tracklist  έχει ως εξής:

Disc 1

“King Of The Night” – Bobby Harrison (Feat. Tony Iommi)
“Welcome To My Nightmare” – Ronnie James Dio
“Mainline Riders” – Quartz (Prod. By Tony Iommi)
“Only Women Bleed” – Glenn Hughes
“I Believe In You” (Fire In My Body) – Bedlam (Feat. Cozy Powell)
“Tower Of Lies” – Axel Rudi Pell (Feat. Bob Rondinelli)
“Finally The Finale” – Ian Gillan
“Devil’s Brew” – Quartz (Prod. By Tony Iommi)
“School’s Out” – Dave Mustaine (Feat. Eric Singer)
“Paint It Black” – Rick Wakeman
“Flowers In The Rain” – The Move (Feat. Bev Bevan)
“Paranoid” – Vince Neil (Mötley Crüe) & George Lynch (Dokken)
“Children Of The Grave” – Racer X
“Hole In The Sky” – Agent Steel

Disc 2

“Black Sabbath” – Iced Earth
“Sabbath Bloody Sabbath” – Forever Say Die
“N.I.B.” – Dofka
“Paranoid” – Los Natas
“War Pigs” – Nativo
“Children Of The Grave” – Horcas & Andres Gimenez
“Die Young” – Primal Fear
“Neon Knights” – Steel Prophet
“Children Of The Sea” – Jag Panzer
“Falling Off The Edge Of The World” – Icarus Witch
“Disturbing The Priest” – Order Of Nine
“Mr. Crowley” – Yngwie Malmsteen
“Crazy Train” – Dee Snider & Jason Bonham
“Bark At The Moon” – Forever Say Die

Disc 3

“Thunderfoot” – Freedom Hawk
“Dragonfly” – Sasquatch
“Rest Of The Sun” – Isaak
“Highway Officer” – Greenleaf
“You Know How This Works” – Backwoods Payback
“Gypsy Lady” – The Socks
“The Conjuring” – Wo Fat
“Jan-Michael Vincent” – Gozu
“Rooster Booster” – Brain Police
“Bleeding Out” – Lo Pan
“Closer To The Sun” – Fudo Myo
“Keystone” – Nightstalker
“To Live” – Mother Of God
“Through Ashes And Tears” – Southern Whiskey Rebellion