Αλλαγή τραγουδιστή για τους Beyond Perception


006

Οι Beyond Perception βρίσκονται στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουν την αποχώρηση του Πάνου Καρναρή (φωνή) από το συγκρότημα για προσωπικούς λόγους.

Στη θέση του η μπάντα υποδέχεται με ενθουσιασμό τον Μάκη Μάκουλα (ex. Negative Creeps, The Source) ο οποίος θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση ζωντανά με τη μπάντα στο φεστιβάλ “Μουσικά Κύματα” στη Νεά Μάκρη αυτή την Κυριακή στις 22/07/2012.

Ευχόμαστε στον Πάνο καλή επιτυχία στην ζωή του και τον ευχαριστούμε για όλα αυτά που μοιραστήκαμε μαζί τα τελευταία 6 χρόνια.

O Μάκης με τα προηγούμενα σχήματα που έπαιζε έχει μοιραστεί την σκηνή με αρκετά μεγάλα ονόματα όπως οι “ROTTING CHRIST”, “SEPTIC FLESH”, “HORRIFIED”, “NIGHTFALL”, “NIGHTSTALKER”, “HONEY DIVE”, “DEUS EX MACHINA”, “PANX ROMANA”, “LESS THAN HUMAN”, “PSYCHO CHOKE”, “SUICIDAL ANGELS” κα κουβαλώντας στην πλάτη και ζωντανές εμφανίσεις στο εξωτερικό  σε χώρες όπως Τουρκία Πολωνία κα.
Οι Beyond Perception διαμορφώνονται αρχικά το καλοκαίρι του 2004 ως μια Progressive/Rock μπάντα από τους Κώστα Καλαβρέζο (κιθάρα), Πάνο Καλαβρέζο (μπάσο), Τόλη Τολέα (κρουστά) και Πάρη Πουκαμισά (φωνητικά, κιθάρα). Η πορεία της μπάντας όμως παίρνει άλλη κατεύθυνση μετά από λίγο καιρό.
Επηρεασμένοι κυρίως από τη Metal/Rock μουσική αλλάζουν δραστικά την ιδιοσυγκρασία και τις μουσικές συνθέσεις τους. Αφού έχουν δημιουργήσει το μουσικό υλικό που τους εκφράζει, ηχογραφούν και κυκλοφορούν το πρώτο demo τους και βρίσκουν θετική ανταπόκριση από τους θαυμαστές τους.

Η μπάντα πηγαίνει σε περιοδεία και παίζει ζωντανά σε όλη την Ελλάδα, καθώς η μουσική τους εξελίσσεται σε κάτι πιο βαρύ και επιθετικό. Δύο χρόνια αργότερα ο Πάρης αποφασίζει να αποχωρίσει λόγω μουσικών διαφορών. Η μπάντα είναι σε δύσκολη θέση αφού έχει νέο μουσικό υλικό και χρειάζεται τραγουδιστή, έτσι αρχίζουν να ψάχνουν για δέκα μήνες περίπου προσπαθώντας να βρουν ένα άξιο τραγουδιστή που να πληροί τις μουσικές τους προδιαγραφές. Τελικά βρίσκουν τον Πάνο Καρναρή (πρώην τραγουδιστή των W.F.D.D) με ασυνήθιστο χαρακτήρα και προτιμήσεις, οι οποίες αναβαθμίζουν μουσικά την μπάντα.

Ηχογραφούν ένα ακόμη demo με τον καινούργιο τους τραγουδιστή και μετά από μερικούς μήνες σκληρής δουλειάς και την παρότρυνση των θαυμαστών τους ηχογραφούν το πρώτο τους επαγγελματικό δίσκο. Αμέσως μετά την κυκλοφορία του album, οι Beyond Perception περιοδεύουν και πάλι, και παίζουν μαζί με μεγάλα ονόματα της Ελληνικής Metal σκηνής, υπογράφουν συμβόλαιο με την Casket Music και γίνονται γρήγορα γνωστοί και εκτός του ελληνικού μουσικού κοινού μέσω ποικίλων websites.

Το Σεπτέμβριο του 2010 κυκλοφορεί το album Blood & Whiskey από την αμερικανική ανεξάρτητη δισκογραφική εταιρία DSN με έδρα στην Αριζόνα. Ακολουθεί μια απόλυτα επιτυχημένη περιοδεία στην Αγγλία και την Ιρλανδία, όπου οι Beyond Perception έχουν πολύ θερμή υποδοχή από το κοινό. Οι Beyond Perception έχουν μοιραστεί τη σκηνή ως support με σημαντικές μπάντες του εξωτερικού όπως οι “SPIRITUAL BEGGARS” και οι “ANNIHILATOR”.
Τον Ιούλιο του 2012 αλλάζουν φωνή για τρίτη φορά στην καριέρα τους  υποδέχοντας τον Μάκη Μάκουλα (ex. Negative Creeps, The Source).Υπάρχουν σενάρια για νέες δισκογραφικές δουλειές, περιοδείες  όπως και επιστροφή της μπάντας στην οικογένεια της Pandora’s Box Booking.Για περισσότερες πληροφορίες μείνετε συντονισμένοι

http://www.facebook.com/beyond.perception.7
http://www.myspace.com/beyondperceptionband
http://www.youtube.com/watch?v=chy4bVIOkmY