Bat City – Πρόγραμμα συναυλιών


Μέλαν

Ημερομηνία: Πεμ, 07/06/2012

Έναρξη: 21:30

Είσοδος: 6€ με μπύρα

Anonymous Anima

Ημερομηνία: Παρ, 08/06/2012

Έναρξη: 22:00

Είσοδος: 8€ με μπύρα/κρασί

ETSI DE vs SEXPYR

Ημερομηνία: Σαβ, 09/06/2012

Είσοδος: 8€ με μπύρα

special guest: ΜΑΥΡΟΣ ΗΛΟΣ

Μια συνάντηση εορταστική για καταστάσεις απείρου κάλους. Από τη μία οι ΣΕΞΠΥΡ, ΜΑΥΡΟΣ ΗΛΟΣ και DJ BALAFOUTIS σε μια άκρως χαρούμενη και αποπνικτική ατμόσφαιρα με τοστ με γαλοπούλα και milner θα παρουσιάσουν τα νέα τους τραγούδια και από την άλλη οι ιστορικοί και εμποτισμένοι με τόνους οιστρογόνων και φερομόνων ETSI DE θα μας δώσουν να καταλάβουμε ότι και οι ΕΝΤΕΧΝΟΙ έχουν ψυχή για εξαγωγή. Όλα αυτά στο BAT CITY στις 9 ΙΟΥΝΙΟΥ στις 9 το βράδυ. Η είσοδος 8 ευρώ με μπύρα και τόστ για τους πειναλέους!

Lynyrd Skynyrd Tribute

Ημερομηνία: Κυρ, 10/06/2012

Έναρξη: 13:00

Είσοδος: 3€ με μπύρα, 6€ ποτό

To BAT CITY CLUBκαι τοJACK DANIELSθελοντας να τιμησουντους γιγαντες του southern rock LYNYRD SKYNYRD με αφορμη το πρωτο τουςlive ever στην Ελλαδα, διοργανωνουν ενα μαραθωνιο event με τον αναμενωμενο τιτλο : LYNYRD SKYNYRD TRIBUTETo event θα ξεκινησει απο νωρις το μεσημερι κατα τις 13.00 με BBQ party, αφθονη μπυρα(3euros), ποτα (6 euros).Στα decks θα βρισκοντε οι : ΣΑΒΒΑΣ ΣΥΝΟΔΙΝΟΣ (southernrock.gr) και ALEX VADER παιζοντας τις καλυτερες southern rock,classic rock,country rock αλλα και blues rock μουσικες.Το απογευμα θα ανεβουν στην σκηνη του club οι:NOSTOS,ΟΝ ΤΗΕ ROAD, SOUNDTRACK,TRENDY HOOLIGUNS και WESTERN RAMBLERS για να αποδωσουν το δικο τους φορο τιμηςστην θρ υλικη μπαντα με ολιγολεπτα live sets και πολυ κεφι.

ΘΑ ΚΛΗΡΩΘΕΙ ΕΝΑ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ JACK DANIELS BARBEQUE!!

BE THERE!

Hard as Rock & Heavy as Metal – DJ Set

Ημερομηνία: Τετ, 13/06/2012

Έναρξη: 22:00

Astrial Nouvelle

Ημερομηνία: Παρ, 15/06/2012

Έναρξη: 22:00

Είσοδος: 8€ με μπύρα

ΗRock Sugar…Keep on Rockinπαρουσιάζει..
ΤουςAstrial Nouvelle Liveστη σκηνή τουBAT CITYτηνΠαρασκευή 15 Ιουνίουκαι ώρα22:00.

ΟιAstrial Nouvelleετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν τη νέα δισκογραφική τους δουλειά η οποία περιλαμβάνει και το τραγούδι “Girl Next Door” το οποίο γνωρίζει ήδη μεγάλη επιτυχία στα ραδιόφωνα. Έρχονται να σας παρουσιάσουν ένα δυνατό πρόγραμμα που θα περιέχει τραγούδια απότο αναμενόμενο νέο άλμπουμ τους καθώς και πολύ γνωστές διασκευές από το χώρο της κλασσικής και Hard Rock σκηνής.

RORY GALLAGHER GREECE & BLUES ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

Ημερομηνία: Σαβ, 16/06/2012

Έναρξη: 22:30

Το BAT CITY σε συνεργασια με το RORY GALLAGHER GREECE και την BLUES ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ,σας προσκαλουν σε ενα ξεχωριστο live αφιερωμα στον μοναδικο Ιρλανδο κιθαριστα RORY GALLAGHER,17 χρονια απο το θανατο του.
Η βραδια για τον μεγαλο καλλιτεχνη θα περιλαμβανει τρια μουσικα σχήματα τα οποία θα παίξουν ζωντανά κομμάτια από όλο το εύρος της μακράς μουσικής του πορείας.
Οι Σίμος Κοκαβέσης, Μάνος Κουτσάκης και Μάνος Δελώτης, μαζί στη σκηνή του Bat City για να μας καταπλήξουν.
Οι NOSTOS, οι γνωστοί southerners θα δώσουν το δικό τους στίγμα στην μοναδική βραδιά.
Και οι SΕCRET AGENTS, που ενώνουν για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους για να σχηματίσουν ένα γκρουπ-έκπληξη, εξολοκλήρου αφιερωμένο στον Rory Gallagher!

A Power Metal Attack + SECRET ILLUSION

Ημερομηνία: Τετ, 20/06/2012

Έναρξη: 21:30

Είσοδος: 8€ με μπύρα/κρασί

Την Τετάρτη 20 Ιουνίου τριπλή power metal επίθεση στο bat city club!!!

Αρχικά,οι SECRET ILLUSION θα μας τιμήσουν με μια live εμφάνιση τους και θα αναλάβουν να ανεβάσουν διάθεση και θερμοκρασία!

Στην συνέχεια η Ιliana GL και ο Panos Warlord θα βρίσκονται στα decks,εφοδιασμένοι με τα καλύτερα κομμάτια του power/epic/symphony metal!!

Glory to the metal of the night!!!

Any.P. – EL TOXIKO

Ημερομηνία: Πεμ, 21/06/2012

Έναρξη: 21:00

Είσοδος: 7€ με μπύρα

Rap Live

Ημερομηνία: Παρ, 22/06/2012

Έναρξη: 20:00

Είσοδος: 6€

N.O.E.
THE D.R.E.A.M. TEAM
COR_OVERRIPE
EVERTON ΔΕΥΤΕΨ
ΠΑΡΑΤΕΤΑΡΤΟ
RAMSI

Summer Metal Bazaar

Ημερομηνία: Κυρ, 24/06/2012

TEXAS SUMMER FEST.(2012)

Η High Voltage Production για πέμπτη συνεχόμενη χρόνια παρουσιάζει τον πιο underground θεσμό στην Ελλάδα. Ο χώρος διεξαγωγής γνωστός σε όλους, Bat City (μουσικός πολυχώρος). 21 μέρες live, πάνω από 60 συγκροτήματα, πάρα πολλά μουσικά ειδή (hip-hop, metal, electro, alternative, rock, blues, hard rock, industrial, ελληνόφωνο). Γνωστές και άγνωστες μπάντες “παίζουν” χωρίς εξαιρέσεις, στον ίδιο χώρο, έως 1 ώρα/συγκρότημα παρουσιάζοντας την δουλεία τους ακριβώς όπως θέλουν και όχι όπως θα έπρεπε!

Κάθε Τρίτη AOR & MELODIC ROCK NIGHTS @ BAT CITY

Η πρωτοπόρα και πιο επιτυχημένη βραδιά-μουσικό αφιέρωμα στο χωρο του μελωδικού HARD ROCK/A.O.R συνεχίζει έτσι όπως…ξεκίνησε!
Όλες οι νέες κυκλοφορίες, πολλα σπάνια videos και live εκτελέσεις…

Κάθε Τετάρτη

HARD HEAVY ROCK ARMAGEDDON

Κάθε Πέμπτη

ΜΕΛΩΔΙΚΕΣ ROCK ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ

Jack Daniels Sound Studio Νο7

Τo Jack Daniels Sound Studio Νο7 είναι σχεδιασμένo και κατασκευασμένo με βάσει όλα τα σύγχρονα πρότυπα και προδιαγραφές ηχομόνωσης και ακουστικής και εξοπλισμένo με τα πλέον σύγχρονα τεχνολογικά μέσα και μηχανήματα που υπάρχουν στον χώρο της πρόβας.

Διαθέτοντας έμπειρο προσωπικό και ηχολήπτες τo Jack Daniels Sound Studios Νο7 παρέχει μια ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών που συμπεριλαμβάνει:

  • Την ενοικίαση αιθουσών Studio για μουσικές πρόβες
  • Ενοικίαση εξοπλισμού
  • Μελέτη, προμήθεια, εγκατάσταση και τεχνική υποστήριξη συστημάτων ήχου
  • Προώθηση καλλιτεχνών και οργάνωση μουσικών εμφανίσεων και εκδηλώσεων.

Είτε είστε ερασιτέχνες, έμπειροι καλλιτέχνες ή συγκροτήματα, στo Jack Daniels Sound Studio Νο7 μπορείτε να παίξετε σαν Stars…σε έναν χώρο άρτια εξοπλισμένο με υψηλή αισθητική ώστε να αποτελεί πηγή έμπνευσης και δημιουργίας για ανθρώπους που αποζητούν την απόλυτη μουσική εμπειρία!

Επικοινωνία

Λεωφ. Αλεξάνδρας 11 – Αθήνα
Τηλ. 210-8646021 & 210-6401666
www.jackdanielsstudio.gr