29/3 και 5/4 ΤΑΝΙΑ ΚΙΚΙΔΗ, Αντίπερα Όχθη, Θεολόγος Κάππος, Νίκος Ρουμελιώτης


KYKLOS Live Stage

ΤΑΝΙΑ ΚΙΚΙΔΗ
Αντίπερα Όχθη
Θεολόγος Κάππος
Νίκος Ρουμελιώτης

Συμμετέχουν: Άννα Μαρία Μπιλίδα και Ινώ Κλώσση

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013
και
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013

Η σκηνή του Kyklos Live Stage τις δύο επόμενες Παρασκευές, 29 Μαρτίου και 5 Απριλίου, ετοιμάζεται να υποδεχθεί το νέο αίμα του έντεχνου, εναλλακτικού ροκ στην Ελλάδα.

Τάνια Κικίδη, Αντίπερα Όχθη, Θεολόγος Κάππος, Νίκος Ρουμελιώτης,
καθώς και η Αννα Μαρία Μπιλίδα και η Ινώ Κλώσση,
νέοι καλλιτέχνες, ερμηνευτές και τραγουδοποιοί, με στίχους που μιλούν για τον έρωτα αλλά και τα καθημερινά τους βιώματα, με μουσική που κινείται ανάμεσα στο έντεχνο και στο ροκ, υπόσχονται να μας χαρίσουν
δύο βραδιές γεμάτες μελωδίες αλλά και εκρηκτικό, καθαρόαιμο, δυναμικό ροκ ήχο.

Η Τάνια Κικίδη επιστρέφει δυναμικά στην Αθήνα και στη σκηνή του Kyklos Live Stage, έπειτα από αρκετές εμφανίσεις στην περιφέρεια. Mε μουσικές καταβολές από την οικογένεια, με ανάλογες σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό καθώς και πολλές και σημαντικές συνεργασίες –ξεχωρίζουν αυτές με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και τους Deep Purple- θα μας καθηλώσει με την εκρηκτική παρουσία της και τη φωνή της.
Η Τάνια Κικίδη, θα τραγουδήσει αγαπημένα κομμάτια από τον πρώτο της δίσκο ”Δύση Ανατολή”, καθώς και νέα τραγούδια από τις δύο τελευταίες της δουλειές, ”Πίσω Ολοταχώς” και ”Run Through the Night”. Με την ορίτζιναλ ροκ φωνή της, θα μας ταξιδέψει σε pop-rock μονοπάτια με ηλεκτρικούς ήχους και δυνατούς ρυθμούς.

Ο Δημήτρης Καραγιώργος, ο Ηλίας Βουρλοβίτης, ο Κώστας Πλατανιάς, ο Γιώργος Βίνιος και ο Μάκης Διαμαντής είναι οι “Αντίπερα Όχθη“, μια δεμένη ροκ μπάντα, που με επιρροές από το κλασικό rock, δουλεμένες μελωδίες, ωραίες ερμηνείες, καθαρό ήχο και παίξιμο, θα μας παρασύρει μαζί της εκεί όπου ο άνθρωπος είναι ελεύθερος να εκφράσει τους προβληματισμούς, τα όνειρα, τους φόβους και τις επιθυμίες του. Μαζί τους θα εμφανιστούν και οι φίλοι τους: ο Φώτης Ανδρικόπουλος στις 29 Μαρτίου και ο Δημήτρης Καρράς στις 5 Απριλίου.

Ο Θεολόγος Κάππος, νέος Ικαριώτης ερμηνευτής και τραγουδοποιός, «βαδίζει στον αέρα» για «τα μάτια σου μόνο» και καταφέρνει να συνδυάζει τους ευαίσθητους στίχους που γράφει με τον ηλεκτρισμό της κιθάρας του.

Ο Νίκος Ρουμελιώτης γράφει και ερμηνεύει με την κιθάρα του τραγούδια γεμάτα συναίσθημα, μιλά για τα βιώματα και τις καταστάσεις της καθημερινότητάς του, «ψάχνει ένα χάδι» και στη σκηνή του Kyklos Live Stage μας υπόσχεται όμορφα μουσικά ταξίδια .

Τη βραδιά θα ανοίξουν δύο νέες, φρέσκες φωνές η Άννα Μαρία Μπιλίδα και η Ινώ Κλώσση.

KYKLOS Live Stage

ΤΑΝΙΑ ΚΙΚΙΔΗ
Αντίπερα Όχθη
Θεολόγος Κάππος
Νίκος Ρουμελιώτης

Συμμετέχουν: Άννα Μαρία Μπιλίδα και Ινώ Κλώσση

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013
και
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013

Πόρτες ανοίγουν: 21.00

ΚYKLOS Live Stage
Κασσάνδρας 23, Βοτανικός
Τηλ. Κρατήσεων: 210 3424 299

www.kykloslive.gr

Είσοδος: 10€ με μπύρα-κρασί