You are currently viewing 2/2 Σάββατο Dark Horizon, Heart Attack

2/2 Σάββατο Dark Horizon, Heart Attack


heart attack 2013

Happy new year boys & girls!!!

Οι Heart Attack ξεκινάνε τη νέα χρονιά δυναμικά, με πολύ κέφι καθώς και ανανεωμένο line-up & playlist, έχοντας τη χαρά να μοιραστούνε τη σκηνή του Bat City με μια εξαιρετική Ηeavy/Power/Symphonic μπάντα από την Ιταλία, τους Dark Horizon.

DARK HORIZON (Italy)
Οι Dark Horizon μετράνε ήδη 16 χρόνια παρουσίας με 3 studio albums και σίγουρα θα μας απασχολήσουν ακόμα περισσότερο στο μέλλον! Δημιουργήθηκαν το Σεπτέμβριο του 1996 από τους Alessandro Battini (keyboards) και Daniele Mandelli.(guitars). To 1998 κυκλοφόρησαν το demo-cd “Legend In Opera”, προσελκύοντας το ενδιαφέρον της Underground Symphony. Tο ντεμπούτο τους “Son Of Gods” κυκλοφόρησε το Nοέμβριο του 2001 και περιέχει 8 power metal tracks με ισχυρές συμφωνικές επιρροές.
Με νέα μέλη στο line-up το Μάιο του 2004 κυκλοφορούν το 2ο τους album “Dark light’s shades”, στο οποίο το master έγινε στα Gate & Pathway studios από τον Sascha Paeth, παραγωγό των Rhapsody, Angra, Edguy, Shaman κλπ. Το “Dark light’s shades” περιέχει 10 tracks μελωδικού heavy metal με power/symphonic, αλλά και prog rock των 70’s / 80’s στοιχεία. Στις ηχογραφήσεις συμμετείχε και 1 κουαρτέτο εγχόρδων και στιχουργικά συναντάμε ιστορικές και epic αναφορές, όπως η τριλογία με αναφορά στον Αννίβα. Το album αυτό άνοιξε το δρόμο ώστε το Μάιο του 2005 να κάνουν την πρώτη τους περιοδεία στη Γερμανία, ενώ τον Οκτώβριο του 2005 μοιράζονται τη σκηνή με τους Royal Hunt. Το Μάρτιο του 2006 η μπάντα περιοδεύει και πάλι στη Γερμανία, με αποκορύφωμα τη συμμετοχή τους στο φημισμένο Headbangers Night festival.
To 3o τους album ηχογραφείται στα Finnvox Studios (Helsinki, Finland) σε παραγωγή των Daniele Mandelli και Arto Tuunela (HIM). Το “Angel Secret Masquerade” περιέχει 10 τραγούδια μελωδικού heavy metal, με επιρροές από Masterplan και Angra και κυκλοφορεί από την Underground Symphony τον Ιούλιο του 2010. Την άνοιξη του 2012 για να εορταστούν τα 15 χρόνια του γκρουπ κυκλοφορεί το διπλό cd “Dark Light Shades Deluxe Edition” το οποίο αποτελεί μια νέα έκδοση του Dark Light Shades” με σπάνιο υλικό, bonus tracks και ένα live-cd ηχογραφημένο κατά τη διάρκεια της 2ης περιοδείας τους στη Γερμανία, ενώ το artwork έχει επιμεληθεί η Alexandra Back (Kamelot, Adagio, Operatika).
Ένα live το οποίο οι οπαδοί του μελωδικού Ηeavy δεν πρέπει να χάσουν !!
Ακολουθεί dj-set από τον Μιχάλη aka HMRM! στα γνωστά hard/heavy/power μονοπάτια.
Be there!!!
Για περισσότερες πληροφορίες
http://label.tanzanmusic.com/catalogue/dark-horizon/dark-light-shades-deluxe-edition
http://youtu.be/gV9_x_pb_Q0

HEART ATTACK
Οι Heart Attack δημιουργήθηκαν στις αρχές του 2010 από τους: Γιώργο Δριμυλή (ex-Raging Storm)-vocals και Στέργιο Ντίκο-drums. Η σύνθεση του group ολοκληρώθηκε με την προσθήκη των Μιχάλη Τ.- keyboards, Γιώργου Πατέλη-bass και Στέφανου Γεωργιτσόπουλου-guitars.
Το ύφος τους κινείται σε Hard Rock και Heavy μονοπάτια από τις δεκαετίες του ‘80 και του ’90, ενώ και τα κομμάτια που επιλέγονται για διασκευές ακολουθούν αυτά τα μουσικά ρεύματα χωρίς να λείπουν κι οι εκπλήξεις… Έχουν πραγματοποιήσει αρκετές live εμφανίσεις με σημαντικά γκρουπς από Ελλάδα και εξωτερικό, όπως οι Cloven Hoof, Outloud, Work Of Art, Konkurent, Secret Illusion, George Gakis, Crimson Fire, Hungry Heart, Νewman, Danger Angel, Wild Rose, Wild Machine, X-Piral κ.α. πάντοτε με party διάθεση κι αξιόλογη ανταπόκριση από πλευράς κοινού. Από τον Ιούνιο του 2012 είναι πλέον διαθέσιμο και το promo του group, στο οποίο περιέχονται 4 τραγούδια και στόχος είναι μέσα στο 2013 να κυκλοφορήσει η πρώτη ολοκληρωμένη τους δουλειά. Μετά από αρκετές αλλαγές το lineup σήμερα έχει ως εξής:
George Drimilis-Vocals
Stefanos Georgitsopoulos-Guitars
Lila Moka-Keyboards/backing vocals
Nikos Michalakakos-Bass guitar
Peter Petrov-Drums
Για περισσότερες πληροφορίες και επικοινωνία :
http://www.jumpingfish.gr/HEART_ATTACK
http://www.facebook.com/george.drimilis
geodream21@gmail.com
http://www.heart-attack-band.com