14/2 Πέμπτη Samsara Blues Experiment, Routes


Η Catch The Soap σε συνεργασία με τη Love Light Productions και το Stage Club, υποδέχεται για δεύτερη φορά τους αγαπημένους του Ελληνικού κοινού
SAMSARA BLUES EXPERIMENT

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου @ An Club, Αθήνα
Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου @ Stage Club, Λάρισα
Σάββατο 16 Φεβρουαρίου @ Eightball Club, Θεσσαλονίκη

Opening acts
Αθήνα: Routes
Λάρισα: 45Rats
Θεσσαλονίκη: This Is Nowhere, 45Rats

Είσοδος // Πόρτες
Αθήνα: €12 (περιορισμένα εισιτήρια διαθέσιμα μέσω eventbrite | €15 (προπώληση/ταμείο) // 21:00
Λάρισα: €10 (προπώληση) // €12 (ταμείο) // 21:00
Θεσσαλονίκη: €12 (τα πρώτα 200 εισιτήρια της προπώλησης) | €15 (προπώληση/ταμείο) // 20:30

Σημεία προπώλησης
Αθήνα: Tickethouse (Πανεπιστημίου 42-εντος στοάς, Αθήνα) | Rhythm Records (Εμμ. Μπενάκη 74, Εξάρχεια) | Soundeffect Records (Ζαΐμη 30, Εξάρχεια) | sbe2013-ath.eventbrite.com
Λάρισα: Παπασωτηρίου (Παπαναστασίου 57) | Psychedelic Barber Shop
Λάρισα: Hobo bar/restaurant (Παλαιστίνης & Λέσβου 7)

Ένα χρόνο μετά το μνημειώδες sold-out live τους επί ελληνικού εδάφους, οι μοναδικοί Samsara Blues Experiment – το νέο μεγάλο όνομα του αισίως αναγεννημένου heavy stoner psych ήχου – ανανεώνουν το ραντεβού τους με τους Έλληνες οπαδούς τους με τρεις εμφανίσεις σε Αθήνα, Λάρισα και Θεσσαλονίκη, έτοιμοι για ακόμη μια φορά να διαδώσουν το heavy/psychedelic rock μουσικό τους όραμα στα ελληνικά εδάφη.

Απ’ τα πρώτα τους κιόλας μουσικά βήματα, οι βερολινέζοι Samsara Blues Experiment έκαναν σαφείς τις μουσικές τους προσδοκίες: η ηλεκτρική rock της Δύσης δένει με την ανατολίτικη raga, οι blues πεντατονικές μπολιάζονται με folk λεπτομέρειες και η rock ένταση δίνει τη θέση της σε low key ακουστικές παρεμβάσεις. Χειρίζοντας δεξιοτεχνικά τις μουσικές αντιθέσεις, οι Samsara Blues Experiment αψηφούν τις προσταγές της μοντέρνας rock σύνθεσης για χάριν της γνήσιας heavy/ηλεκτρικής ψυχεδέλειας, στον απόηχο των Black Sabbath, Grand Funk και The Jimi Hendrix Experience.

Έχοντας κατακτήσει με άνεση την παγκόσμια αποδοχή του κοινού και του μουσικού Τύπου και με ένα ολόφρεσκο 12’’ (“Center of the Sun/Midnight Boogie/World In Sound”) στις αποσκευές τους, οι Samsara Blues Experiment επισκέπτονται και πάλι τη χώρα μας για τρεις μοναδικές συναυλίες σε Αθήνα, Λάρισα και Θεσσαλονίκη, στις 14, 15 και 16 του Φλεβάρη. Με το live αποτύπωμά τους ακόμη ζωντανό στη μνήμη μας και με περισσότερη ενέργεια από ποτέ, οι SBM υπόσχονται να μας καταπλήξουν και πάλι, με τρεις μοναδικές εμφανίσεις/αναβιώσεις των πιο δυνατών στιγμών της psych rock ιστορίας.

Links
samsarabluesexperiment.com | Samsara Blues Experiment @ facebook
Samsara Blues Experiment @ bandcamp
45Rats @ facebook | This Is Nowhere @ facebook