10 Χρόνια Terravibe Park!


Το Νο1 θεματικό πάρκο στην Ελλάδα, το Terravibe, γιορτάζει 10 χρόνια λειτουργίας!

10 δημιουργικά χρόνια μέσα στα οποία ο χώρος «μεγάλωσε» και μεταλλάχτηκε πλήρως από την αρχική του εικόνα με βασικό γνώμονα πάντα την κάλυψη των αναγκών των καλλιτεχνών αλλά και των θεατών που κατά χιλιάδες το επισκέπτονται κάθε χρόνο.

Το Τerravibe Park εγκαινίασε τη λειτουργία του το 2004, καταλαμβάνοντας εκ τότε σημαντική θέση στα μεγάλα open air venues της Ευρώπης και αποτελώντας προορισμό και στόχο για τις μεγαλύτερες μπάντες και τους δημοφιλέστερους καλλιτέχνες όπως οι: Guns N Roses, Roger Waters, Depeche Mode, Duran Duran, Kylie Minoque, Manu Chao, Metallica, Sting, Black Sabbath, Moby, Franz Ferdinand, Placebo,  Iggy Pop,   Robert Plant,  Ιron Μaiden, Muse, κ.ά.

Βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το κέντρο της Αθήνας και είναι πλήρως εξοπλισμένο με όλες τις απαραίτητες υποδομές. Έχει σχεδιαστεί σε συνεργασία με τους σημαντικότερους production managers της Ευρώπης και λειτουργεί βάσει παγκοσμίων προτύπων ασφάλειας και υγιεινής, ενώ πρόσφατα οι είσοδοι εξοπλίστηκαν με τουρνικέ υψηλής τεχνολογίας που φέρουν barcode readers για την είσοδο των θεατών στο χώρο.

Το Τerravibe σε νούμερα:

Έκταση 90 στρεμμάτων
2 πύλες Ανατολική & Δυτική
2 stages:  Τerra stage (680 τ.μ.) & το Vibe stage (364 τ.μ.)
4 parking
2,5 εκατομμύρια θεατές
600 καλλιτέχνες

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παρασκευή, 23 Μαΐου 2013