You are currently viewing Νέο άλμπουμ από τους Deep Purple!

Νέο άλμπουμ από τους Deep Purple!

‘’Στροφή στο έγκλημα’’ για τους Deep Purple και αυτό γιατί αποφάσισαν να κυκλοφορήσουν ένα νέο άλμπουμ αποκλειστικά με διασκευές! Το ‘’Turning to Crime’’ θα κυκλοφορήσει στις 26 Νοεμβρίου σε cd αλλά και διπλό LP

Track Listing
1. “7 and 7 Is” (Love)
2. “Rockin’ Pneumonia and the Boogie Woogie Flu” (Huey “Piano” Smith)
3. “Oh Well” (Fleetwood Mac)
4. “Jenny Take A Ride!” (Mitch Ryder & The Detroit Wheels)
5. “Watching the River Flow” (Bob Dylan)
6. “Let the Good Times Roll” (Ray Charles & Quincy Jones)
7. “Dixie Chicken” (Little Feat)
8. “Shapes of Things” (Yardbirds)
9. “The Battle of New Orleans” (Lonnie Donegan/Johnny Horton)
10. “Lucifer” (Bob Seger System)
11. “White Room” (Cream)
12. “Caught in the Act” (Medley: “Going Down” /”Green Onions” / “Hot ‘Lanta” /”Dazed and Confused” / “Gimme Some Lovin’” )