You are currently viewing ΗΡΑ ΚΑΤΣΟΥΔΑ – ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΣΠΑΤΗΣ

ΗΡΑ ΚΑΤΣΟΥΔΑ – ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΣΠΑΤΗΣO KA8ENAS TA DIKA TOY  PHOTO 5


Πώς ξεκινήσατε το stand-up comedy;
Ήρα: Φφφφφφ πολύ περίεργη ιστορία. Αναγκαστικά θα έλεγα. Και όταν λέω αναγκαστικά δεν εννοώ αυτά τα χαζά “ήταν μια ανάγκη για μένα…με κάλεσε η κωμωδία…” κτλ. Εννοώ ότι ήταν πριν απο περίπου 10 χρόνια, το stand up στην ελλάδα οριακά υπήρχε (μόνο οι νυχτες κωμωδίας της Ρικάκη ήταν) είπαμε με τον τότε συνεργάτη μου να το ξεκινήσουμε, δουλέψαμε, γράψαμε, κλείσαμε παράσταση, άλλαξα γνώμη και επειδή είχα δεσμευτεί αναγκαστικά ξεκίνησα. Τώρα βέβαια λέω ευτυχώς που έγινε!!!
νδρέας: Τώρα τι να πω εγώ μετά από αυτό το προσωπικό δράμα…Ο Όλιβερ Τουίστ της κωμωδίας. Εγώ θα πω απλά οτι είχα τον χρόνο και το έκανα…. Ορίστε και τώρα φαίνομαι ρηχός! Έπρεπε να πω οτι με είχαν απαγάγει μικρό και με βάζαν να τους κάνω γκριμάτσες για να τους διασκεδάσω και επειδή τους άρεσε πολύ με απελευθέρωσαν και είπα να το δω πιο επαγγελματικά.

Έχατε συγκεκριμένες επιρροές για την παράσταση “ο καθένας τα δικά του” ;
Ήρα: Η παράσταση έχει συγκεκριμένο concept. Η αίσθηση που έχει το κοινό κατα τη διάρκεια της παράστασης, και κυρίως στο κομμάτι του Battle όπου είμαστε και οι δύο ταυτόχρονα στη σκηνή είναι το ίδιο που έχεις όταν παρακολουθείς ένα ζευγάρι να ψευτοκαυγαδίζει πετώντας καρφάκια ο ένας στον άλλον
Ανδρέας: Ναι ρε παιδί μου, δεν έχεις βρεθεί ποτέ σε παρέα όπου υπάρχει αυτό το ζευγάρι που κοντράρεται μεταξύ του ( ή μεταξύ τους; Δεν ξέρω ελληνικά!) και πετάνε μπηχτές ο ένας στον άλλον και καταλήγουν να “αναλύουν” ουσιαστικά τα προβλήματα της σχέσης τους ακομπλεξάριστα στην παρέα με βάση πάντα το χιούμορ; Ε αυτό!

 

O KA8ENAS TA DIKA TOY PHOTO 3

Πείτε μας κάτι αστείο.
Ήρα: Αααααχ πάλι αυτό! Πρέπει να καταργηθεί αυτή η ερώτηση! Αν έπαιρνες συνέντευξη π.χ. απο δικηγόρο θα του λεγες να σου κάνει λίγο δίκη?
Ανδρέας: Ναι, δεν έχει τέτοια, να έρθεις στην παράσταση να ακούσεις! 10 Οκτώβρη στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης και αν δε βολεύεσαι τότε που ναι πρεμιέρα (ή αν δεν βρεις θέση) έχουμε και τα επόμενα τρία Σάββατα του Οκτώβρη.

 

Τι θα έκανες αν δεν ήσουν κωμικός;
Ανδρέας: Θα προσπαθούσα να γίνω.
 Ήρα: μάλλον θα πουλούσα πράγματα. Μ’αρέσει αρκετά.

 

Υπάρχει το στερεότυπο πως οι περισσότεροι κωμικοί είναι καταθληπτικοί. Εσείς μου φαίνεστε  πρόσχαροι και θετικοί. Είστε η εξαίρεση του μύθου;
Ανδρέας: Αχ τι γλυκός! Δεν μου χουν θέσει πιο διπλωματικά την ερώτηση αυτή!Αλλα ναι εντάξει πρώτη φορά γνωριζόμαστε, είπαμε να μην είμαστε έρθουμε συνεφιασμένη κυριακή.
 Ήρα: Καλέ μην το ψάχνεις και εκμεταλεύσου το όσο κρατάει! Γρήγορα! Επόμενη ερώτηση!

 

O KA8ENAS TA DIKA TOY PHOTO 1

 

Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
Πειραιώς 206 (ύψος Χαμοστέρνας), Ταύρος 17778
Τηλ: 210 341 8550, Φαξ: 210 341 8570
E-mail: info@mcf.gr

«O ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ»
STAND UP COMEDY SHOW

Ήρα Κατσούδα VS Ανδρέας Πασπάτης
Το πιο ξεκαρδιστικό couple therapy της χρονιάς!

ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Κάθε Σάββατο μέχρι 31 Οκτωβρίου, για 4 μόνο παραστάσεις

 

Στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης παρουσιάζεται από το Σάββατο 10 Οκτωβρίου και για 4 Σάββατα, το stand up comedy show «Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ». Η Ήρα Κατσούδα και ο Ανδρέας Πασπάτης, δύο κωμικοί µε μακροχρόνια πορεία στο stand up comedy γίνονται ζευγάρι και λέει… ο καθένας τα δικά του, σε μια πρωτοπόρα παράσταση, όχι μόνο για την αέναη πάλη των φύλων αλλά και για ό,τι μας συμβαίνει καθημερινά.
Στο πρώτο μέρος, το κοινό γνωρίζει και ταυτίζεται µε τον κάθε κωμικό και τις προσωπικές του ιστορίες ξεχωριστά. Στη συνέχεια, το κωμικό δίδυμο εμφανίζεται και κάνει stand up comedy ταυτόχρονα πάνω στην σκηνή. Η Ήρα και ο Ανδρέας κοντράρονται, εξομολογούνται και εξερευνούν τα πιο προσωπικά και παρεξηγημένα σημεία της σχέσης τους – και κάθε σχέσης – κάνοντας το κοινό συμμέτοχο στο πιο ξεκαρδιστικό couple therapy της χρονιάς!
Λίγα λόγια για τους κωμικούς:
Η Ήρα Κατσούδα ασχολείται επαγγελµατικά µε το stand up comedy από το 2006. Έχει παίξει σε θέατρα, πολυχώρους, αλλά και µικρές ανεξάρτητες σκηνές σε όλη την Ελλάδα. Ιδρυτικό µέλος της stand up comedy οµάδας S.U.T. Το 2012 έγραψε σε συνεργασία με τον Δ. Βαλσαμίδη και ανέβασε το sold out κωµικό show “Ο ΓΑΜΟΣ” που παιζόταν για 2 χρόνια στη Θεσσαλονίκη. Εργάζεται ως ηθοποιός και κειµενογράφος διαφηµίσεων. Σπούδασε Οικονοµικά (Α.Π.Θ.) και υποκριτική (studio Φλέµινγκ).
Ο Ανδρέας Πασπάτης ξεκίνησε την επαγγελµατική του ενασχόληση µε την κωµωδία το 2007 ως µέλος της οµάδας S.U.T. Έχει παίξει σε θέατρα και µπαρ σε Ελλάδα & Αγγλία και έχει συνεργαστεί µε διακεκριμένους Έλληνες και ξένους κωµικούς. Ιδρυτής και πρόεδρος της comedy society του Brunel University, παραδίδει stand up comedy workshops, διοργανώνει βραδιές open mic και έχει συµµετάσχει σε παραστάσεις του comedy central του Λονδίνου. Σπούδασε Πληροφορική (Α.Π.Θ.) και Game Design (Brunel University London).

Trailer παράστασης :  https://www.youtube.com/watch?v=SFZ65Uxcu68&;feature=youtu.be

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ (από 10 έως 31 Οκτωβρίου) :
Κάθε Σάββατο στις 21:30
 
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
Γενική είσοδος : 10 ευρώ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ:  90 λεπτά