ΕΥΤΥΧΗΣ ΖΑΡΜΠ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΔΙΣΚΟΥ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΕΥΤΥΧΗΣ ΖΑΡΜΠ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΔΙΣΚΟΥ
«ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΘΡΑΝΙΑ»

Ο ΕΥΤΥΧΗΣ ΖΑΡΜΠ , ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΩΔΕΙΟΥ , ΧΟΡΩΔΙΩΝ, ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΥΝΘΕΤΗΣ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΤΣΤΗΣ,  ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΚΗΝΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ, ΤΗ ΝΕΑ ΤΟΥ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΚΗ  ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ  ΤΙΤΛΟ ”ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΘΡΑΝΙΑ”.

ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ , ΘΑΝΟΥ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΥ, ΓΙΑΝΝΗ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΛΑΥΡΙΟΥ.  ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ  ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ ΤΗΣ ” ΣΦΕΝΤΟΝΑΣ ” ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΟΔΙΕΣ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΥΡΕΝΤΗ ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑ, ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟ , ΤΟΝ ΜΑΝΟ ΞΥΔΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΚΗ ΠΑΠΠΑ.

ΤΟ CD ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΠΡΙΝ 2 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ” ΑΝΩΡΙΜΑ ΡΕΦΡΕΝ ” ΚΑΙ ” Η ΠΙΟ ΖΕΣΤΗ ΜΠΑΛΑΝΤΑ ΜΟΥ ” , Ο ΘΑΝΟΣ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ ΣΤΟ ”ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ” ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ ΣΤΟ ” Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΩ ” .

ΟΙ  ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ” ΣΤΑ ΔΙΚΑ  ΜΑΣ ΤΑ ΘΡΑΝΙΑ ” ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟ ΚΡΟΚΙΔΗ , ΜΕ  ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ  ΓΙΑ ΤΗΝ ” ΑΥΛΟΣ ” ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΙΧΟΥΣ ΤΟΥ ΕΥΤΥΧΗ ΖΑΡΜΠ , ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΡΟΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΜΙΜΗΣ ΤΑΤΑΚΗ.  

Η Βραδυά θα διεξαχθεί την Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Ωρα 20.00 στο

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ και ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΛΑΥΡΙΟΥ

Eπίσημος χορηγός της βραδυάς ATLANTIS FM 105.2