ΕΣΕΛΟΝ – ΩΣΕΙ ΠΑΡΩΝ


eselon

 

Ένας δίσκος πλημμυρισμένος από κλασικά rock ακούσματα πλαισιωμένα από Blues, Country ακόμα και Ethnic στοιχεία. Το “Ωσεί Παρών” αποτελεί μια συλλογή μουσικών συνθέσεων, οι οποίες γράφτηκαν και ηχογραφήθηκαν σε διαφορετικές χρονικές περιόδους την τελευταία 20ετία. Συνθέτης και στιχουργός σε όλα σχεδόν τα κομμάτια είναι ο Τάkis Tyrovolas εκτός από τα ʽThe Conqueror Wormʼ-Part A και ʽThe Conqueror Wormʼ-Part Β, που οι στίχοι είναι του Edgar Allan Poe, καθώς και το παραδοσικό ʽGreen sleeves ʼ, που είναι σε διασκευή Τάkis Tyrovolas. Οι στίχοι σε όλα τα κομμάτια είναι ελληνικοί εκτός από τα ʽThe Conqueror Worm-Part Aʼ , ʽThe Conqueror Wormʼ-Part Β, και ʽIreneʼ, που είναι αγγλικοί.
 
Στο CD ,μαζί με τους ΕΣΕΛΟΝ , φιλικά συμμετέχουν οι: Βιολί:Damien Mc Geehan, Σαξόφωνο: Τάκης Πατερέλης, Τρομπέτα: Μάνος Θεοδοσάκης, Τρομπόνι: Αντώνης Ανδρέου, Κλαρίνο: Δημήτρης Καραγιάννης, Ney:Νεκτάριος Σταματέλος, Φυσαρμόνικα: Χρήστος Πολύδωρος, Πλήκτρα: Πέτρος Ξουραφάς, Λέλος Κλαδάς,Drum Programming:Βαγγέλης Κοτρώζος.
Τους στίχους του Edgar Allan Poe στο ʽThe Conqueror Worm-Part Aʼ απαγγέλει η Leah White και στο ʽΩσεί Παρών-Μέρος Βʼ απαγγέλει ο ηθοποιός Γιώργος Καπετανάκος.

1. Ωσεί Παρών-Μέρος Α
2. Παρασκευή με Κυριακή
3. Geronimo White
4. Geronimo Red
5. The Conqueror Worm-Part A
6. The Conqueror Worm-Part B
7. Green sleeves
8. Irene
9. Υπό το Μηδέν
10. Επιστροφή
11. ΜΜΕ Blues
12. Γονιμότητα
13. Μεγάλη Χώρα
14. Ωσεί Παρών-Μέρος Bʼ