Διαγωνισμός Φωτογραφίας


Διαγωνισμός Φωτογραφίας
«Εικόνες από τη Θεσσαλονίκη του 2012»

Διαγωνισμό Φωτογραφίας με θέμα «Εικόνες από τη Θεσσαλονίκη του 2012»  πραγματοποιεί ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ Μακεδονίας, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων υπό τον γενικό τίτλο «Θεσσαλονίκη 1912-2012: Ένας αιώνας ιστορίας & πολιτισμού», που συνδιοργανώνει με την Αλυσίδα Πολιτισμού ΙΑΝΟΣ, με αφορμή την επέτειο των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης.
Ο Διαγωνισμός έχει ως κεντρικό θέμα την Θεσσαλονίκη του 2012, τους ανθρώπους της, τις γειτονιές της, τις γνωστές αλλά και τις άγνωστες πλευρές της.
Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν σπουδαστές, απόφοιτοι, ερασιτέχνες & επαγγελματίες της φωτογραφίας, παραδίδοντας μία μακέτα που να αντικατοπτρίζει την δική τους άποψη για την Θεσσαλονίκη.
Η κριτική επιτροπή, θα αξιολογήσει και θα επιλέξει 10 φωτογραφίες. Οι 10 φωτογραφίες θα τεθούν για ψηφοφορία από το κοινό, μέσω του facebook του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Θεσσαλονίκης www.facebook.com/iekxinithessaloniki. Οι 3 φωτογραφίες με τα περισσότερα likes θα είναι αυτές που θα αναδειχθούν νικήτριες.
Ο διαγωνισμός ξεκινά την Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012 και η τελευταία ημέρα υποβολής συμμετοχών είναι η Δευτέρα 7 Μαΐου 2012. Από τις 14 έως τις 21 Μαΐου, οι 10 φωτογραφίες θα είναι αναρτημένες στο facebook για τη ψηφοφορία του κοινού.
O πρώτος νικητής που θα επιλεγεί θα κερδίσει μία ολική υποτροφία για σπουδές στο ΙΕΚ ΞΥΝΗ, ενώ οι άλλοι δύο συμμετέχοντες θα κερδίσουν υποτροφία για σπουδές σε οποιοδήποτε πρόγραμμα σπουδών του ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ
Η φωτογραφία αποστέλλεται ταχυδρομικώς σε φάκελο στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΞΥΝΗ, διεύθυνση Βαλαωρίτου 9, ΤΚ 54626, Θεσσαλονίκη, με την ένδειξη: «Για το Διαγωνισμό Φωτογραφίας»

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο τηλέφωνο: 2310552406,  στο e-mail: iek@xinis.net“>iek@xinis.net, ή στο website www.iek-xini.edu.gr.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ