You are currently viewing “Αφιέρωμα στους DOORS / Live Tribute / Καφωδείο

“Αφιέρωμα στους DOORS / Live Tribute / Καφωδείο


Το dailytrips.gr
Παρουσιάζει

Για πρώτη φορά στη νέα χρονιά στη μουσική σκηνή του Καφωδείου
ένα αφιέρωμα σε ένα θρυλικό συγκρότημα της δεκαετίας του 1960!

— A Live Tribute to “THE DOORS” —

ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024
ΚΑΦΩΔΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ (1ος Όροφος)
by Five To One (GR)

2μιση ώρες με τραγούδια, ένταση, μύθο, έμπνευση, μυστήριο γύρω από ένα από τα επιδραστικότερα συγκροτήματα στην ιστορία της ροκ μουσικής!
Ύστερα από τις sold out εμφανίσεις στα live stage Αθήνας , Λάρισας , Σέρρες, αλλά και το περσινό sold out στο Καφωδείο, το show επανέρχεται για την πρώτη και μοναδική χειμερινή παρουσία στη νέα χρονιά!

Βιογραφικό:

Οι Five To One δημιουργήθηκαν το 2018 στη Θεσσαλονίκη από μια παρέα μουσικών που τους ένωσε η αγάπη τους για τους θρυλικούς The Doors.

Το πρόγραμμά τους περιλαμβάνει όλες τις γνωστές επιτυχίες του γκρουπ αλλά και λιγότερα γνωστά κομμάτια τα οποία ωστόσο είναι ιδιαίτερα αγαπητά από τους φανατικούς οπαδούς.

Στη μουσική αυτή παράσταση θα ακούσουμε τραγούδια που περιλαμβάνονται σε όλα τα άλμπουμ, γνώρισαν μεγάλη επιτυχία, ξεχώρισαν με τη διαφορετικότητά τους και ανέτρεψαν τα μουσικά δεδομένα όπως «Light My Fire» «Break on Through» «Alabama Song» «The End» «Love Me Two Times» «Waiting For The Sun» «Hello I Love You» «Touch Me» «Roadhouse Blues» «L.A. Woman» «Love Her Madly» «Riders on the Storm».

Οι Five To One ερμηνεύουν με πιστότητα αλλά και με το δικό τους δυναμισμό όλους τους ύμνους που δημιούργησε η μεγάλη αυτή μπάντα, μας μεταφέρουν στον σκοτεινό και ιδιαίτερο κόσμο που έζησαν οι Doors και μας θυμίζουν πόσο σημαντική ήταν η επικοινωνία με τους θαυμαστές ,κάτι που οδήγησε στο να τους λατρέψουν τόσες γενιές μέχρι σήμερα.

Οι Five To One αποτελούνται από 5 εξαιρετικούς μουσικούς, γνωστούς για τη σημαντική τους πορεία στην ανεξάρτητη ροκ σκηνή της χώρας (Σούπερ Στέρεο , Johnny Carbonaras , This is Nowhere , Million Hollers) καθώς επίσης και για τη συνεργασία τους με Γιάννη Αγγελάκα &100°C , Παύλο Παυλίδη & B Movies, Γιάννη Χαρούλη κ.α..

Έχουν εμφανιστεί σε σκηνές σε πολλές πόλεις της Ελλάδας, καθώς και στο ιστορικό Κύτταρο στην Αθήνα.

Φωνή: Μάνος Γκότσης
Κιθάρα : Θανάσης Τζίνγκοβιτς
Πλήκτρα: Εύα Ντούρου
Τύμπανα: Λαμπρινή Γρηγοριάδου
Μπάσο: Αλέκος Κόντζογλου

-Γενικές πληροφορίες-
www.dailytrips.gr
Καφωδείο Ελληνικό – 1ος όροφος
Βενιζέλου 45 – Κέντρο
Πόρτες: 21:00
Ώρα έναρξης 22:15

Είσοδος:
Early bird 8€ έως 31/01 ή έως εξαντλήσεως
Από 01/02 10€ έως εξαντλήσεως

-ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΓΟΡΑΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ-
Λόγω περιορισμένων θέσεων, κάντε εγκαίρως την αγορά των εισιτηρίων σας

-Τα εισιτήρια που θα προπληρωθούν έως και τις 31/01 κοστίζουν 8 ευρώ το άτομο και μέχρι εξαντλήσεως.
– Τα εισιτήρια που θα προπληρωθούν από τις 01/02 ή στο ταμείο κοστίζουν 10 ευρώ το άτομο και μέχρι εξαντλήσεως.

1)Αγορά σε φυσικό σημείο
Μπορείτε να αγοράσετε τα εισιτήρια σας στο στο Κέντρο της Θεσσαλονίκης, στο DR JOHN Store, Τσιμισκή 124 (απέναντι από την στάση “Κεντρο Ιστορίας” , τηλ 2314 015235 και με ώρες εξυπηρέτησης πληρωμών Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 – 17:00.

2)Αγορά ηλεκτρονικά
α)Στέλνετε sms στο 6933 377499 ή μήνυμα στη σελίδα https://www.facebook.com/dailytrips.gr (ονοματεπώνυμο, αριθμό εισιτηρίων, email)
β)Σας στέλνουμε αριθμό λογαριασμού
γ)Μόλις κάνετε την κατάθεση, σας αποστέλλουμε στο email επιβεβαίωση της κατάθεσης με οδηγίες (όνομα, αριθμό εισιτηρίων, κτλ)
δ)Στην είσοδο σας παραδίδουμε τα εισιτήρια

3)Εισιτήρια δεν επιστρέφονται

Διοργάνωση – Παραγωγή
www.dailytrips.gr – Συναυλίες
info@dailytrips.gr
Θεσσαλονίκη