Led Zeppelin

Νέο remastered των Led Zeppelin με σπάνιο υλικό



Led Zeppelin


Στις 31 Ιουλίου αναμένεται να κυκλοφορήσει το τελευταίο remastered της δισκογραφίας των Led Zeppelin, που θα συνοδεύετε από ακυκλοφόρητο υλικό.
Το  “Coda” του 1982, θα έχει δύο ακυκλοφόρητα τραγούδια, τα “St. Tristan’s Sword” και “Sugar Mama”, μαζί με δύο σπάνιες ηχογραφήσεις των Plant και Page στην Βομβάη το 1972 ενώ στο “Presence” του 1976 θα περιέχει ένα ακυκλοφόρητο κομμάτι, το “Pod”.  Δείτε πιο κάτω το tracklisting:

1 Two Ones Are Won (Achilles Last Stand – Reference Mix)
2 For Your Life (Reference Mix)
3 10 Ribs & All/Carrot Pod Pod (Pod) (Reference Mix)
4 Royal Orleans (Reference Mix)
5 Hots on for Nowhere (Reference Mix)

In Through the Out Door
1 In the Evening (Rough Mix)
2 Southbound Piano (South Bound Saurez – Rough Mix)
3 Fool in the Rain (Rough Mix)
4 Hot Dog (Rough Mix)
5 The Epic (Carouselambra – Rough Mix)
6 The Hook (All My Love – Rough Mix)
7 Blot (I’m Gonna Crawl – Rough Mix)

Disc One
1 We’re Gonna Groove (Alternate Mix)
2 If It Keeps on Raining (When the Levee Breaks – Rough Mix)
3 Bonzo’s Montreux (Mix Construction In Progress)
4 Baby Come on Home
5 Sugar Mama (Mix)
6 Poor Tom (Instrumental Mix)
7 Travelling Riverside Blues (BBC Session)
8 Hey, Hey, What Can I Do
Disc Two
1 Four Hands (Four Sticks – Bombay Orchestra)
2 Friends (Bombay Orchestra)
3 St Tristan’s Sword (Rough Mix)
4 Desire (The Wanton Song – Rough Mix)
5 Bring It on Home (Rough Mix)
6 Walter’s Walk (Rough Mix)
7 Everybody Makes It Through (In the Light – Rough Mix)