Κυριακή, 08 Δεκέμβριος 2019

 

rockandrolllogo mikro
...is here to stay!

 since 2007

Luke Elliot - Somebody's Man»

«Somebody's Man»
Luke Elliot featuring Sivert Høyem

Το «Somebody's Man» είναι το καινούργιο single του Αμερικανού τραγουδιστή-τραγουδοποιού, Luke Elliot και σαν προπομπός μας δίνει μια γεύση για το νέο άλμπουμ που ετοιμάζει και θα κυκλοφορήσει στις 8 Μαρτίου του 2019. Τον Luke Elliot ανακάλυψε ένας γνωστός Νορβηγός δημοσιογράφος, τον έπεισε να μετακομίσει στο Όσλο και να αρχίζει να χτίζει την καριέρα του στην Ευρώπη.
Το 2015 κυκλοφόρησε το πολύ πετυχημένο ντεμπούτο άλμπουμ του, «Dressed for The Occasion».
Από τότε έχει κερδίσει δημοτικότητα και αναγνώριση σε όλη την Ευρώπη περιοδεύοντας μόνος του ή ως opening act του Sivert Høyem, ο οποίος μάλιστα συμμετέχει στο «Somebody's Man» σε έναν αντρίκιο διάλογο μεταξύ δύο φίλων - ένα «τραγούδι δρόμου», ύμνο στην αγάπη και στον αποχαιρετισμό.

Το «Somebody's Man» γράφτηκε το περασμένο καλοκαίρι στην Αυστραλία, στη διάρκεια της περιοδείας του Luke Elliot. O Elliot σχολιάζει για τη συνεργασία του με τον Sivert: «Εδώ και καιρό ήθελα να συνεργαστώ με τον Sivert σε ένα τραγούδι - οι μουσικές γέφυρες που κάνει στο «Somebody's Man» πραγματικά το απογειώνουν. Η φωνή του έχει μια μοναδικότητα που παρασέρνει τα πάντα, τα σβήνει όλα πίσω της. Χρειάστηκε ένα μόνο take στο studio. Με το πρώτο τραγούδισμα, όλοι καταλάβαμε ότι έχουμε στα χέρια μας κάτι πραγματικά ιδιαίτερο».
Οι φωνές τους ταιριάζουν απόλυτα και το «Somebody's Man» είναι ένα τραγούδι που θα αγαπηθεί και θα συντροφέψει το χειμώνα μας.
Ακούστε το!
Αγαπήστε το(ν)!

Το «Somebody's Man» κυκλοφορεί στις 5 Οκτωβρίου 2018


Lyrics/Music Luke Elliot
Produced by: Luke Elliot & Freddy Holm
Mixed by: Simon Nordberg
Mastering by Hoffa - Cosmos Mastering

Related items

Leave a comment

Αφήστε το μήνυμα σας!

ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ

  • Ο Γάλλος συγγραφέας και χορογράφος Pascal Rambert παρουσιάσε ‘‘Το τέλος του Έρωτα’’ για πρώτη φορά το 2011, στο φεστιβάλ της
    Read More
  • ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020 The Beatles Live Tribute Band @ Κύτταρο! Οι Μπήτλς στο Κύτταρο ..!Με αφορμή τη πρόσφατη ανακυκλοφορία του
    Read More
  • Το Elvis Presley Fan Club στην Ελλάδα το rockandroll.gr, η ραδιοφωνική εκπομπή Rock 'n' Roll is here to stay και
    Read More

dj party

Ο ΤΟΙΧΟΣ ΤΟΥ ELVIS ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!

ELVIS WALL