Δευτέρα, 20 Ιανουάριος 2020

 

rockandrolllogo mikro
...is here to stay!

 since 2007

Συνέντευξη CRASH VALLEY

Από την Ελλάδα μεταφερόμαστε στην Μελβούρνη της Αυστραλίας, για να γνωρίσουμε τους CRASH VALLEY. Καλώς ήρθατε και ευχαριστούμε για τον χρόνο σας.

1. Είστε ένα συγκρότημα με αγάπη στη Hard Rock. Πως ξεκινήσατε, ποιος δηλαδή πήρε την απόφαση και έσπρωξε τους άλλους; Και φυσικά γιατί CRASH VALLEY;
Αυτή η μπάντα υπήρξε σαν ιδέα για κάμποσο καιρό, αλλά δεν θα μπορούσε να δημιουργηθεί μέχρι τα τρία μας μονοπάτια τελικά να συναντηθούν. Ο Jon και εγώ συμμετείχαμε σε πολλά συγκροτήματα τα τελευταία δέκα χρόνια, ασχολούμενοι με πολλούς ενδιαφέροντες μουσικούς σε αυτή την πορεία. Αποφασίσαμε ότι έπρεπε να δουλέψουμε όσο δυνατά μπορούμε και να βρούμε κάποιον που να σκέφτεται σαν εμάς. Κατά τύχη, συναντήσαμε τον Greg πέρυσι που ήμασταν γνωστοί και αμέσως καταλάβαμε ότι βρήκαμε το τελικό κομμάτι στο παζλ μας. Crash Valley ήταν το όνομα που συμφωνήσαμε γιατί συμβολίζει την πτώση της ανθρωπότητας από τα κάποτε μεγάλα ύψη της, την κοιλάδα όπου όλα θα τρακάρουν αν η ανθρωπότητα συνεχίσει αυτή την πορεία.

2. Ποιες ήταν εκείνες οι επιρροές που σας έκαναν να αγαπήσετε την Hard Rock; Υπήρχαν στο σπίτι και στην οικογένεια τέτοια ακούσματα;
Η αγάπη για την μουσική είναι εγγενής σε όλους τους Έλληνες, και μάθαμε επίσης την σημασία που έχει για τους στίχους να έχουν νόημα. Μεγαλώσαμε στη χρυσή εποχή του Hard Rock και ακούσαμε μερικές από τις μεγαλύτερες μπάντες όλων των εποχών.

3. Ποια η σχέση μεταξύ σας. Τι ήταν αυτό που σας ένωσε, πέρα από τη μουσική;
Είμαστε γιοι Ελλήνων μεταναστών που προσγειωθήκαμε πιθανώς στο πιο απομακρυσμένο μέρος του κόσμου από την πατρίδα. Ήμασταν απογοητευμένοι από τους Αυστραλούς και απογοητευμένοι από τους Έλληνες, αλλά η αγάπη μας για τη μουσική μας έφερε μαζί, χωρίς να μας νοιάζει τι θα σκεφτούν οι υπόλοιποι.

4. Πολύ πρόσφατα κυκλοφορήσατε το single με τίτλο ‘War babies’, όπου κυκλοφόρησε και το επίσημο videoclip. Μιλήστε μας για αυτό το κομμάτι.
Το War Babies είναι ένα τραγούδι για τη σημερινή γενιά, που γεννήθηκε και μεγάλωσε σε ένα περιβάλλον συνεχούς πολέμου, είτε στο εσωτερικό είτε στο εξωτερικό. Έχουν εθιστεί στη βία και είναι έτοιμοι για ακόμη πιο τρομερούς πολέμους. Πρόκειται για ένα τραγούδι διαμαρτυρίας για την τρέχουσα κατάσταση του κόσμου και για το πού κατευθύνεται.

56866461 380555939464508 8158291886285520896 n

5. Είχατε ξαναμπλεχθεί παλαιότερα σε γυρίσματα για το βίντεο κλιπ ενός τραγουδιού; Πως σας φάνηκε η εμπειρία;
Ναι, έχουμε. Αυτό που με εκπλήσσει πάντα είναι οι εξελίξεις στην τεχνολογία που κάνουν αυτές τις εμπειρίες τόσο ενδιαφέρουσες. Φυσικά, διαφορετικά συγκροτήματα και νέα τραγούδια καθιστούν πάντα αυτή τη διαδικασία όλο και πιο εμπνευσμένη.

6. Αν λοιπόν αυτό είναι το πρώτο δείγμα της δουλειάς σας, τι άλλο να περιμένουμε απο εσάς που θα μας εντυπωσιάσει το ίδιο;
Περισσότερο σκληρό χτύπημα riffs και beats με κοινωνικό στίχο ως σχόλια για την τρέχουσα κατάσταση του κόσμου μας.

7. Όσον αφορά τις ηχογραφήσεις, σε πιο στάδιο βρίσκεστε;
Ηχογραφήσαμς 10 τραγούδια από τα οποία 4 (συμπεριλαμβανομένου του War Babies) θα κυκλοφορήσουν στο επερχόμενο EP μας στο εγγύς μέλλον. Τα υπόλοιπα θα τα απολαύσετε ζωντανά!

8. Ετοιμάζετε κάποιο Ep ή να περιμένουμε μια πιο ολοκληρωμένη δουλειά;
Ελπίζουμε ότι το Εp θα είναι έτοιμο για το καλοκαίρι και προσπαθουμε να ταξιδέψουμε στην Ελλάδα το Σεπτέμβριο για Live Shows

9. Η ζωή είναι εύκολη μεγαλώνοντας μακριά από την πατρίδα;
Η Αυστραλία ήταν πάντα απομονωμένη από τον υπόλοιπο κόσμο και ακόμη και σήμερα με το ιντερνετ είμαστε ακόμα μακριά. Η σκηνή του Hard Rock είναι επίσης μικρή στην Αυστραλία, όχι όπως είναι στην Αμερική και τη Ευρώπη. Στην περίπτωση μας ήμασταν πολύ «Έλληνες» για τους Αυστραλούς και πάρα πολύ Hard Rock για τους Έλληνες. Ήμασταν απογοητευμένοι, αλλά συνεχίσαμε και ευτυχώς είμαστε τώρα ζούμε σε μια εποχή όπου η μουσική μας μπορεί να παίξει σε όλο τον κόσμο με ευκολία.

 

OFFICIAL LINKS

https://www.crashvalley.com

https://www.facebook.com/crashvalley/

https://www.instagram.com/crash_valley/

WAR BABIES – OFFICIAL VIDEO

https://www.youtube.com/watch?v=A8HhdbA4Mok

Leave a comment

Αφήστε το μήνυμα σας!

Partners

pr angels

bigdaddyoradio

 uploads 2013 04 Kyttaro Logo 2014 new

an club

stavros tou notou

300x300p santa 1

300 x250 mpalafas

ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ

  • ROUS live Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020Faust Bar - Theatre – Arts Ο Γιώργος Ρους και η μπάντα του η Σεληνάκατος του Τσάρλι,
    Read More
  • ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020 ΛΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΟΚΑΡΙΝΗΣΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣΓΙΑΝΝΗΣ ΜΗΛΙΩΚΑΣ Η παρέα ξανασμίγει στο στέκι της με ένα εκρηκτικό θεραπευτικό μουσικό
    Read More
  • 1935 Στις 8 Ιανουαρίου στο Tupelo του Mississippi η Gladys Presley φέρνει στον κόσμο δύο δίδυμα αγοράκια. Το ένα, ο
    Read More

dj party