Δευτέρα, 09 Δεκέμβριος 2019

 

rockandrolllogo mikro
...is here to stay!

 since 2007

Jitterbugs SKG • 7 Years Anniversary

Η μεγαλύτερη και πιο ζωντανή ρετρό ομάδα της πόλης, οι JITTERBUGS SKG γιορτάζουν τα 7 χρόνια παρουσίας στους στα χορευτικά (και όχι μόνο...) δρώμενα!  Στα πλαίσια των υπερ-επιτυχημένων Boogie Sundays by Jitterbugs SKG feat. Shockin' Steve θα γίνει μία παρτάρα άνευ προηγουμένου!

Ο Ilias Kalpakas μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά της ομάδας, θα παρουσιάσουν ένα εορταστικό χορευτικό show με αγαπημένους χορούς, από τα 40's και κυρίως από τα 50's (Jump'n'Jive, Stroll, Rock'n'Roll, Rockabilly Jive, Jump Blues, Lindy Hop/Swing, Western Swing κλπ.)

Στα πικάπ θα παίζουν αποκλειστικά αυθεντικοί δίσκοι 45 στροφών σε ένα ραδιοφωνικό show από τους δύο κορυφαίους djs της χώρας. Eκτός από τον Shockin' Steve και το Shakin' & Stomping show, θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη ο Αndreas Wanderer (Andreas Axios) από την Αθήνα, με τα καυτά 45άρια του. Γνωστός από τις εκπομπές του The Rockabilly Knock - Down Radio Show στο RockabillyRadio.com τον μεγαλύτερο σταθμό του είδους στον πλανήτη. Ο Andreas έχει επίσης προσκαλεστεί στο προσεχές Rockabilly Rave στην Αγγλία και αποτελεί μαζί με τον Shockin' Steve τους μοναδικούς Έλληνες 45er djs με παρουσία σε διεθνή Rock'n'Roll φεστιβάλ!
Υπόσχεσή μας σε όλους εσάς που θα παραβρεθείτε σε αυτήν την special βραδιά, είναι ότι θα λιώσετε τα παπούτσια σας στον χορό και θα ακούσετε killer μουσικάρες από τα 50's μέχρι και σήμερα που θα σας πείσουν ότι το... ROCK'N'ROLL IS HERE TO STAY!

Χορηγοί επικοινωνίας:
Rockandroll Gr, Thess culture
Με την υποστήριξη:
Κλασικοί Ποδηλάτες.

DJ SET
DANCE FLOOR
RETRO & VINTAGE CLOTHING & ACCESORIES
FREE APERITIVO BUFFET
UNIQUE RETRO ROCKTAILS

Rover Bar
Salaminos 6, Ladadika, 546 25 Θεσσαλονίκη

https://www.facebook.com/events/228540091409340/

 

Leave a comment

Αφήστε το μήνυμα σας!

Partners

bigdaddyoradio

 uploads 2013 04 Kyttaro Logo 2014 new

an club

stavros tou notou

ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ

  • Ο Γάλλος συγγραφέας και χορογράφος Pascal Rambert παρουσιάσε ‘‘Το τέλος του Έρωτα’’ για πρώτη φορά το 2011, στο φεστιβάλ της
    Read More
  • ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020 The Beatles Live Tribute Band @ Κύτταρο! Οι Μπήτλς στο Κύτταρο ..!Με αφορμή τη πρόσφατη ανακυκλοφορία του
    Read More
  • Το Elvis Presley Fan Club στην Ελλάδα το rockandroll.gr, η ραδιοφωνική εκπομπή Rock 'n' Roll is here to stay και
    Read More

dj party