Η Joan Jett έκλεισε τα 60 της χρόνια!

Γεννήθηκε στις 22 Σεπτεμβρίου του 1958 και όσο και αν δεν το πιστεύουμε έκλεισε το 60 της χρόνια! Ο λόγος για την Joan Jett, ή αν προτιμάτε Joan Marie Larkin, όπως είναι το πραγματικό της όνομα. Μέλος των Runaways, μαζί με την Lita Ford, απογείωσε τη φήμη της φτιάχνοντας τους Joan Jett & the Blackhearts. Πλούσια δισκογραφία, μεγάλες επιτυχίες και εκατομμύρια πωλήσεις για μία από τις πιο δυναμικές rock τραγουδίστριες όλων των εποχών. Ιδιαιτέρα αγαπητή και στην Ελλάδα, με τα τραγούδια ‘’I Love Rock’ n’ Roll’’ και ‘’I Heat my Self for Loving you’’ να παίζουν μέχρι και σήμερα ανελλιπώς, από τα περισσότερα μπαράκια. Happy birthday Joan!

 

Κώσατς Τζανιδάκης

ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ

 • Στις 9 Οκτωβρίου του 1940 γεννήθηκε ένα από τα τέσσερα θρυλικά ''σκαθάρια'', που προκάλεσαν αλλεπάλληλες μουσικές δονήσεις στο χώρο της μουσικής.
  Read More
 • Στις 6 Δεκεμβρίου του 1988 έφυγε από τη ζωή ένας από τους σπουδαιότερους καλλιτέχνες όλων των εποχών. Ο μεγάλος Roy
  Read More
 • The ultimate Rock n Roll Christmas Show ! ΔΕΥΤΕΡΑ 24 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ THE BULLETS Live ! Η φετινή Παραμονή Χριστουγέννων είναι μόνο Rock'n'Roll!
  Read More
 • Ο ΘΡΥΛΙΚΟΣ IGGY POP ΣΤΟ RELEASE ATHENS 2019! Το Release Athens 2019 υποδέχεται μία από τις μεγαλύτερες μορφές στην ιστορία
  Read More

dj party