Ένας χρόνος χωρίς τον Glen Campbell

Στις 8 Αυγούστους του 2017 έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών ο Glen Travis Campbell. Τραγουδιστής, κιθαρίστας, συνθέτης και ηθοποιός, ηχογράφησε σπουδαία τραγούδια, που έγραψαν τη δική τους ξεχωριστή ιστορία στο χώρο της μουσικής. Συνεργάστηκε από τα πρώτα χρόνια της καριέρας του με μεγάλα ονόματα όπως οι Champs, Beach Boys, Bobby Darin, Ricky Nelson, Dean Martin, Nat King Cole, the Monkees, Merle Haggard, Jan and Dean, Frank Sinatra, Ronnie Dove, Phil Spector και φυσικά με τον Elvis Presley στο soundtrack της ταινίας ‘’Viva Law Vegas’’. Από το τηλεοπτικό του σόου στα τέλη της δεκαετίας του ’60 παρέλασαν επίσης σπουδαίοι καλλιτέχνες, ενώ δεν άργησε να καθιερωθεί στη συνείδηση του κόσμου σαν ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της country.

 

Κώστας Τζανιδάκης

ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ

 • Στις 9 Οκτωβρίου του 1940 γεννήθηκε ένα από τα τέσσερα θρυλικά ''σκαθάρια'', που προκάλεσαν αλλεπάλληλες μουσικές δονήσεις στο χώρο της μουσικής.
  Read More
 • Στις 6 Δεκεμβρίου του 1988 έφυγε από τη ζωή ένας από τους σπουδαιότερους καλλιτέχνες όλων των εποχών. Ο μεγάλος Roy
  Read More
 • The ultimate Rock n Roll Christmas Show ! ΔΕΥΤΕΡΑ 24 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ THE BULLETS Live ! Η φετινή Παραμονή Χριστουγέννων είναι μόνο Rock'n'Roll!
  Read More
 • Ο ΘΡΥΛΙΚΟΣ IGGY POP ΣΤΟ RELEASE ATHENS 2019! Το Release Athens 2019 υποδέχεται μία από τις μεγαλύτερες μορφές στην ιστορία
  Read More

dj party