Ο Brian May έγινε 71 ετών!

Στις 19 Ιουλίου του 1947 γεννήθηκε ο κιθαρίστας των Queen, Brian May. Μαζί με το θρυλικό συγκρότημα ηχογράφησε ορισμένα από τα σημαντικότερα rock τραγούδια όλων των εποχών, ενώ ο χαρακτηριστικός ήχος της κιθάρας του άφησε εποχή.

 

Δισκογραφία με  Queen

"Keep Yourself Alive" (1973)
"Some Day, One Day" (1974)
"She Makes Me (Stormtrooper in Stilettoes)" (1974)
"'39" (1975)
"Good Company" (1975)
"Long Away" (1976)
"All Dead, All Dead" (1977)
"Sleeping on the Sidewalk" (1977)
"Fat Bottomed Girls" (1978)
"Leaving Home Ain't Easy" (1978)
"Sail Away Sweet Sister" (1980)
"Flash" (1980)
"Put Out the Fire"
"Las Palabras de Amor" (1982)
"I Go Crazy" (1984)
"Who Wants to Live Forever" (1986)
"I Want It All" (1989)
"Lost Opportunity" (1991)
"Mother Love" (1995)
"Let Me Live" (1995)
"No-One but You" (1997)


Solo

Back to the Light (1992)
Another World (1998)
Furia (2000) soundtrack

ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ

  •   Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 69 ετών ο Ted Mckenna, ντράμερ του Rory Gallagher και όχι μόνο, ύστερα
    Read More
  • Η μεγαλύτερη και πιο ζωντανή ρετρό ομάδα της πόλης, οι JITTERBUGS SKG γιορτάζουν τα 7 χρόνια παρουσίας στους στα χορευτικά
    Read More
  • 14 Ιανουαρίου 1973, η πρώτη συναυλία που θα μεταδοθεί δορυφορικά ποτέ γίνεται πραγματικότητα. Πρωταγωνιστής - ποιος άλλος?- ο πάντα πρωτοπόρος Έλβις.
    Read More
  • ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019 To Κύτταρο περήφανα παρουσιάζειγια πρώτη φορά στην Ελλάδα : The MORLOCKS Alive! «ακραία Rock n Roll φαινόμενα
    Read More

dj party