''Rock 'n roll is here to stay, It will never die It was meant to be that way, Though I don't know why I don't care what people say, Rock 'n roll is here to stay'' - Danny & the Juniors

Δευτέρα, 22 Οκτώβριος 2018

crowd copy

Ο Brian May έγινε 71 ετών!

Στις 19 Ιουλίου του 1947 γεννήθηκε ο κιθαρίστας των Queen, Brian May. Μαζί με το θρυλικό συγκρότημα ηχογράφησε ορισμένα από τα σημαντικότερα rock τραγούδια όλων των εποχών, ενώ ο χαρακτηριστικός ήχος της κιθάρας του άφησε εποχή.

 

Δισκογραφία με  Queen

"Keep Yourself Alive" (1973)
"Some Day, One Day" (1974)
"She Makes Me (Stormtrooper in Stilettoes)" (1974)
"'39" (1975)
"Good Company" (1975)
"Long Away" (1976)
"All Dead, All Dead" (1977)
"Sleeping on the Sidewalk" (1977)
"Fat Bottomed Girls" (1978)
"Leaving Home Ain't Easy" (1978)
"Sail Away Sweet Sister" (1980)
"Flash" (1980)
"Put Out the Fire"
"Las Palabras de Amor" (1982)
"I Go Crazy" (1984)
"Who Wants to Live Forever" (1986)
"I Want It All" (1989)
"Lost Opportunity" (1991)
"Mother Love" (1995)
"Let Me Live" (1995)
"No-One but You" (1997)


Solo

Back to the Light (1992)
Another World (1998)
Furia (2000) soundtrack

ΑΤΖΕΝΤΑ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ

Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
8
9
14
17
22
23
24
25
28
30
31

ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ

  • MOGWAIH επιστροφή...Θεσσαλονίκη - Παρασκευή 30 Νοεμβρίου - Principal Club TheaterΑθήνα - Σάββατο 1 Δεκεμβρίου - Piraeus 117 Academy«Φέρεσαι στα Mogwai όπως φέρεται ο πολιτισμός
    Read More
  • Νέα δισκογραφική δουλειά με τίτλο ‘’Prodigal Dreamer’’ θα κυκλοφορήσουν οι θρυλικοί Pavlov’s Dog στις 7 Δεκεμβρίου. Το άλμπουμ θα περιέχει
    Read More
  • Έμεινε στην ιστορία από την ηχογράφηση του περίφημου ‘’Βe-Bop-A-Lula’’ και όχι άδικα θεωρείται ένας από τους σπουδαιότερους rock’n ‘roll καλλιτέχνες
    Read More
  • Σε μια νέα εποχή περνάει η διαδικτυακή τηλεόραση στην ΕλλάδαAction#Web-tv multi-explosion in Greece#age:0-80@2019 Χορηγός επικοινωνίας www.rockandroll.gr Η δική σας αγαπημένη
    Read More

dj party