''Rock 'n roll is here to stay, It will never die It was meant to be that way, Though I don't know why I don't care what people say, Rock 'n roll is here to stay'' - Danny & the Juniors

Τρίτη, 14 Αύγουστος 2018

crowd copy

Ο Brian May έγινε 71 ετών!

Στις 19 Ιουλίου του 1947 γεννήθηκε ο κιθαρίστας των Queen, Brian May. Μαζί με το θρυλικό συγκρότημα ηχογράφησε ορισμένα από τα σημαντικότερα rock τραγούδια όλων των εποχών, ενώ ο χαρακτηριστικός ήχος της κιθάρας του άφησε εποχή.

 

Δισκογραφία με  Queen

"Keep Yourself Alive" (1973)
"Some Day, One Day" (1974)
"She Makes Me (Stormtrooper in Stilettoes)" (1974)
"'39" (1975)
"Good Company" (1975)
"Long Away" (1976)
"All Dead, All Dead" (1977)
"Sleeping on the Sidewalk" (1977)
"Fat Bottomed Girls" (1978)
"Leaving Home Ain't Easy" (1978)
"Sail Away Sweet Sister" (1980)
"Flash" (1980)
"Put Out the Fire"
"Las Palabras de Amor" (1982)
"I Go Crazy" (1984)
"Who Wants to Live Forever" (1986)
"I Want It All" (1989)
"Lost Opportunity" (1991)
"Mother Love" (1995)
"Let Me Live" (1995)
"No-One but You" (1997)


Solo

Back to the Light (1992)
Another World (1998)
Furia (2000) soundtrack

ΤΟ ROCKANDROLL.GR ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑς ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ Α.Ο.

banner300x250

ΑΤΖΕΝΤΑ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ

Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
6
13
14
15
16
17
20
21
22
26
27
28

ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ

  • Σαν σήμερα στις 14 Αυγούστου του 1964, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 30 ετών, ένας από τους σημαντικότερους
    Read More
  •   Τον Αύγουστο του 1956 ο Elvis Presley κατακτά την κορυφή της Αμερικής για 11 εβομάδες, με ένα από τα
    Read More
  • Στις 8 Αυγούστους του 2017 έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών ο Glen Travis Campbell. Τραγουδιστής, κιθαρίστας, συνθέτης
    Read More
  • Στις 3 Αυγούστου του 2011 έφυγε από τα η ζωή ο Jimmy Evans, τραγουδιστής και multi-instrumentalist. Κάνοντας τα πρώτα του
    Read More

dj party