''Rock 'n roll is here to stay, It will never die It was meant to be that way, Though I don't know why I don't care what people say, Rock 'n roll is here to stay'' - Danny & the Juniors

Σάββατο, 21 Ιούλιος 2018

crowd copy

32 χρόνια χωρίς τον Phil Lynott

32 ολόκληρα χρόνια πέρασαν από την ημέρα που έφυγε από τη ζωή στις 4 Ιανουαρίου του 1986, ο Phil Lynott των θρυλικών  Thin Lizzy. Ένα συγκρότημα που ιδρύθηκε το 1969 στο Δουβλίνο και μας χάρισε διαχρονικά αριστουργήματα όπως τα  "Whiskey in the Jar", "Jailbreak" και "The Boys Are Back in Town".

 

 

 

Δισκογραφία
Thin Lizzy (1971)
Shades of a Blue Orphanage (1972)
Vagabonds of the Western World (1973)
Nightlife (1974)
Fighting (1975)
Jailbreak (1976)
Johnny the Fox (1976)
Bad Reputation (1977)
Black Rose: A Rock Legend (1979)
Chinatown (1980)
Renegade (1981)
Thunder and Lightning (1983)

ΤΟ ROCKANDROLL.GR ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑς ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ Α.Ο.

banner300x250

crowd copy

ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ

  • Στις 19 Ιουλίου του 1947 γεννήθηκε ο κιθαρίστας των Queen, Brian May. Μαζί με το θρυλικό συγκρότημα ηχογράφησε ορισμένα από
    Read More
  • Στις 18 Ιουλίου του 1939 γεννήθηκε ένας από τους σπουδαιότερους doo wop και όχι μόνο καλλιτέχνες, όλων των εποχών. Ο
    Read More
  • Ο Bryan Ferry έρχεται τον ΣεπτέμβριοΚΑΙ στο Ωδείο Ηρώδου ΑττικούΈναρξη προπώλησης εισιτηρίωνΤρίτη 24 ΙουλίουΗ ευχή του αθηναϊκού κοινού έγινε πραγματικότητα!
    Read More
  • Στις 18 Ιουλίου 1966 ο Bobby Fuller βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του στο Λος Άντζελες, σε ηλικία μόλις 23 ετών.
    Read More

Facebook

dj party