Δευτέρα, 17 Φεβρουάριος 2020

 

rockandrolllogo mikro
...is here to stay!

 since 2007

SANCHEZ Ένα δυναμικό γκρουπ από τη Σουηδία

sanchez klar 1

SANCHEZ


Οι Sanchez (από Σουηδία) βρίσκονται στο χώρο της μουσικής από τα τέλη της δεκαετίας του '80. Αυτά τα παιδιά έχουν το καθένα από αυτά μια ιστορία παίζοντας ζωντανά.Μερικοί από αυτούς έχουν παίξει ως opening act για συγκροτήματα  όπως Dee Snider, Paul di Anno, White Lion, The Poodles, Easy Action. 
Ο Jose Sanchez ξεκίνησε να τραγουδάει  από τις αρχές της δεκαετίας του '80. Έχει παίξει  σε πολλά συγκροτήματα όπως: Fierce Conviction, Lies and Empire Saint,  Αλλά η καρδιά του  είναι πάντα  στο glam / hardrock και AOR μουσικής. Αυτή είναι σίγουρα μια μπάντα που πρέπει να δείτε! 
Για όλους τους die-hard fans του κλασικού AOR / glam / hard rock μουσικής οι SANCHEZ είναι έτοιμοι να ροκάρουν με  το πλήθος. Έχουν αποδείξει ήδη με αμέτρητες εμφανίσεις, ότι είναι μια ενεργητική και αφοσιωμένη ζωντανή μπάντα.
Οι SANCHEZ αποτελούνται από τους
Andy Blakk – guitars (κιθάρα)
Marc White – bas (μπάσο)
Mr. Drumhead – drums (ντραμς)
José Sanchez – vocals (φωνή)

Κριτικές

Allover-ffm-rock.de: Οι  "Sanchez’ δεν είναι μια απλή  μπάντα  - σίγουρα ξέρουν να ροκάρουν! Καθαρό rock και μια καλή δόση του rock n 'roll,από  αυτό είναι φτιαγμένοι οι Sanchez και απoδικνύουν  ότι είναι μια σοβαρή μπάντα σε αυτό το είδος! "

Heavyhardes.de: «Σίγουρα δεν θα είναι εύκολο να αυξηθούν πάνω από όλες τις άλλες εκδόσεις, αλλά σίγουρα οι SANCHEZ έχουν τη δυνατότητα να συμβαδίσου μαζί τους. Εκείνοι που είναι σε μπάντες όπως οι Dokken, Motley Crue, Firehouse, Europe και Poison θα πρέπει σίγουρα να τολμίσουν να ακούσουν αυτό το άλμπουμ! "

Sleaze-metal.com: "" Sanchez "- αυτή είναι η hard rock μπάντα της δεκαετίας του '80 !  Οι Sanchez είναι τόσο καλoί που είμαι με κομμένη την ανάσα "!

Rock Overdose Greece “είναι μια πάντα που κινείται σε πιο 80’s μονοπάτια και στο χώρο της στέκεται αξιοπρεπέστατα!»

EΠΙΣΗΜΑ LINKS
http://www.myspace.com/sanchezkicks

http://www.facebook.com/sanchezsweden

http://www.sanchez-sweden.com/

http://www.youtube.com/watch?v=zDgLlYJZArQ&;feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=drWM8XY3Jwo

http://www.youtube.com/watch?v=zDgLlYJZArQ&;feature=related

 

Leave a comment

Αφήστε το μήνυμα σας!

Partners

pr angels

bigdaddyoradio

 uploads 2013 04 Kyttaro Logo 2014 new

an club

stavros tou notou

300 x250 mpalafas

ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ

  • Υπήρξε ένας γνήσιος εκπρόσωπος του rock’ n’ roll, ένας αυθεντικός teddy boy, που διαδραμάτισε μαζί με τους Stray Cats τον
    Read More
  •   Καλησπέρα Πάνο, καλώς ήρθες στο rockandroll.grΚαλησπέρα σας! Καλώς σας βρήκα! Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για
    Read More
  • Οι Apalaente!!! Το συγκρότημα που ξέρει να ξεσηκώνει το κοινό τόσο μουσικά όσο και μέσα από το αστείρευτο κέφι πάνω
    Read More

dj party