''Rock 'n roll is here to stay, It will never die It was meant to be that way, Though I don't know why I don't care what people say, Rock 'n roll is here to stay'' - Danny & the Juniors

Τετάρτη, 21 Νοέμβριος 2018

crowd copy

Ο Brian May έγινε 71 ετών!

Στις 19 Ιουλίου του 1947 γεννήθηκε ο κιθαρίστας των Queen, Brian May. Μαζί με το θρυλικό συγκρότημα ηχογράφησε ορισμένα από τα σημαντικότερα rock τραγούδια όλων των εποχών, ενώ ο χαρακτηριστικός ήχος της κιθάρας του άφησε εποχή.

 

Δισκογραφία με  Queen

"Keep Yourself Alive" (1973)
"Some Day, One Day" (1974)
"She Makes Me (Stormtrooper in Stilettoes)" (1974)
"'39" (1975)
"Good Company" (1975)
"Long Away" (1976)
"All Dead, All Dead" (1977)
"Sleeping on the Sidewalk" (1977)
"Fat Bottomed Girls" (1978)
"Leaving Home Ain't Easy" (1978)
"Sail Away Sweet Sister" (1980)
"Flash" (1980)
"Put Out the Fire"
"Las Palabras de Amor" (1982)
"I Go Crazy" (1984)
"Who Wants to Live Forever" (1986)
"I Want It All" (1989)
"Lost Opportunity" (1991)
"Mother Love" (1995)
"Let Me Live" (1995)
"No-One but You" (1997)


Solo

Back to the Light (1992)
Another World (1998)
Furia (2000) soundtrack

Last modified on Πέμπτη, 19 Ιούλιος 2018 12:30

ΑΤΖΕΝΤΑ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ

Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
6
12
17
30
Ημερομηνία : Παρασκευή, 30 Νοέμβριος 2018

ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ

  •  Κυριακή 25η Νοεμβρίου 2018. Τι θα λέγατε για ζεστό τσάι, μουσική και χορό? Σε ένα πολύ ζεστό νέο φιλόξενο χώρο
    Read More
  • Ο Ντόναλντ Τραμπ τη Παρασκευή 16 Νοέμβριου απένειμε σε ειδική τελετή που έγινε στον Λευκό Οίκο, το Προεδρικό Μετάλλιο της
    Read More
  • Δύο απο τα σημαντικότερα σχήματα στην ιστορία του εγχώριου Rock'n'Roll μοιράζονται το stage για πρώτη φορά στην μακρόχρονη ιστορία τους!
    Read More
  •   ‘’Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε, τα χέρια θα περάσουμε στους ώμους, όμορφα τραγούδια για να θυμηθούμε και να γίνουμε
    Read More

dj party

Ο ΤΟΙΧΟΣ ΤΟΥ ELVIS ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!

ELVIS WALL