Ο Brian May έγινε 71 ετών!

Στις 19 Ιουλίου του 1947 γεννήθηκε ο κιθαρίστας των Queen, Brian May. Μαζί με το θρυλικό συγκρότημα ηχογράφησε ορισμένα από τα σημαντικότερα rock τραγούδια όλων των εποχών, ενώ ο χαρακτηριστικός ήχος της κιθάρας του άφησε εποχή.

 

Δισκογραφία με  Queen

"Keep Yourself Alive" (1973)
"Some Day, One Day" (1974)
"She Makes Me (Stormtrooper in Stilettoes)" (1974)
"'39" (1975)
"Good Company" (1975)
"Long Away" (1976)
"All Dead, All Dead" (1977)
"Sleeping on the Sidewalk" (1977)
"Fat Bottomed Girls" (1978)
"Leaving Home Ain't Easy" (1978)
"Sail Away Sweet Sister" (1980)
"Flash" (1980)
"Put Out the Fire"
"Las Palabras de Amor" (1982)
"I Go Crazy" (1984)
"Who Wants to Live Forever" (1986)
"I Want It All" (1989)
"Lost Opportunity" (1991)
"Mother Love" (1995)
"Let Me Live" (1995)
"No-One but You" (1997)


Solo

Back to the Light (1992)
Another World (1998)
Furia (2000) soundtrack

Last modified on Πέμπτη, 19 Ιούλιος 2018 12:30

ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ

  • Athens Retro Festival , Το ετήσιο φεστιβάλ που αγαπήθηκε από τον κόσμο,  έρχεται για 4η συνεχόμενη Χρονιά,  από τις 27 έως τις 30
    Read More
  • Vinyl MarketΤεχνόπολη Δήμου Αθηναίων19, 20 & 21 Απριλίου 2019 Το Vinyl Market το μεγάλο φεστιβάλ για το βινύλιο έρχεται με
    Read More
  • Το μεγαλύτερο ετήσιο female fronted metal fest της χώρας "VOICES OF THE MIST" επανέρχεται και φέτος, το Σάββατο 11 Μάιου
    Read More
  • Πάνω στα πρότυπα των μεγάλων female fronted metal φεστιβάλ του εξωτερικού, γεννήθηκε πέρσι από την Angels Pr Music Promotion, το
    Read More

dj party

Ο ΤΟΙΧΟΣ ΤΟΥ ELVIS ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!

ELVIS WALL