Τρίτη, 18 Ιούνιος 2019

01 costas tzanidakis dj

Ο Brian May έγινε 71 ετών!

Στις 19 Ιουλίου του 1947 γεννήθηκε ο κιθαρίστας των Queen, Brian May. Μαζί με το θρυλικό συγκρότημα ηχογράφησε ορισμένα από τα σημαντικότερα rock τραγούδια όλων των εποχών, ενώ ο χαρακτηριστικός ήχος της κιθάρας του άφησε εποχή.

 

Δισκογραφία με  Queen

"Keep Yourself Alive" (1973)
"Some Day, One Day" (1974)
"She Makes Me (Stormtrooper in Stilettoes)" (1974)
"'39" (1975)
"Good Company" (1975)
"Long Away" (1976)
"All Dead, All Dead" (1977)
"Sleeping on the Sidewalk" (1977)
"Fat Bottomed Girls" (1978)
"Leaving Home Ain't Easy" (1978)
"Sail Away Sweet Sister" (1980)
"Flash" (1980)
"Put Out the Fire"
"Las Palabras de Amor" (1982)
"I Go Crazy" (1984)
"Who Wants to Live Forever" (1986)
"I Want It All" (1989)
"Lost Opportunity" (1991)
"Mother Love" (1995)
"Let Me Live" (1995)
"No-One but You" (1997)


Solo

Back to the Light (1992)
Another World (1998)
Furia (2000) soundtrack

Last modified on Πέμπτη, 19 Ιούλιος 2018 12:30

ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ

  • The Phantom of the Opera του Andrew LIoyd Webber στο Christmas Theater τον Φεβρουάριο 2020 Το σπουδαιότερο μιούζικαλ όλων των
    Read More
  •   Συναυλίες, DJ sets, βουτιές, πιόματα, χοροί, μάσες, ξάπλες, μαρσαρίσματα, ψησίματα, τσουγκρίσματα, ρομάντζο κάτω από τα αστέρια και πάνω απ’
    Read More
  • Το Athens United summer fest και η Angels PR Music Promotion παρουσιάζουνΑΤΗΕNS UNITED SUMMER FEST 2019 9 ημέρες, 45 μπάντες
    Read More

dj party

Ο ΤΟΙΧΟΣ ΤΟΥ ELVIS ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!

ELVIS WALL