Πέμπτη, 23 Ιανουάριος 2020

 

rockandrolllogo mikro
...is here to stay!

 since 2007

Ο Brian May έγινε 71 ετών!

Στις 19 Ιουλίου του 1947 γεννήθηκε ο κιθαρίστας των Queen, Brian May. Μαζί με το θρυλικό συγκρότημα ηχογράφησε ορισμένα από τα σημαντικότερα rock τραγούδια όλων των εποχών, ενώ ο χαρακτηριστικός ήχος της κιθάρας του άφησε εποχή.

 

Δισκογραφία με  Queen

"Keep Yourself Alive" (1973)
"Some Day, One Day" (1974)
"She Makes Me (Stormtrooper in Stilettoes)" (1974)
"'39" (1975)
"Good Company" (1975)
"Long Away" (1976)
"All Dead, All Dead" (1977)
"Sleeping on the Sidewalk" (1977)
"Fat Bottomed Girls" (1978)
"Leaving Home Ain't Easy" (1978)
"Sail Away Sweet Sister" (1980)
"Flash" (1980)
"Put Out the Fire"
"Las Palabras de Amor" (1982)
"I Go Crazy" (1984)
"Who Wants to Live Forever" (1986)
"I Want It All" (1989)
"Lost Opportunity" (1991)
"Mother Love" (1995)
"Let Me Live" (1995)
"No-One but You" (1997)


Solo

Back to the Light (1992)
Another World (1998)
Furia (2000) soundtrack

Last modified on Πέμπτη, 19 Ιούλιος 2018 12:30

Leave a comment

Αφήστε το μήνυμα σας!

ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ

  • Ladies Of Metal Festival vol.3 - Σάββατο 7 Μαρτίου 2020 @ Ηοlywood live stage, Αθήνα Η Angels PR Music Promotion για τρίτη
    Read More
  • ROUS live Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020Faust Bar - Theatre – Arts Ο Γιώργος Ρους και η μπάντα του η Σεληνάκατος του Τσάρλι,
    Read More
  • ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020 ΛΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΟΚΑΡΙΝΗΣΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣΓΙΑΝΝΗΣ ΜΗΛΙΩΚΑΣ Η παρέα ξανασμίγει στο στέκι της με ένα εκρηκτικό θεραπευτικό μουσικό
    Read More

dj party

Ο ΤΟΙΧΟΣ ΤΟΥ ELVIS ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!

ELVIS WALL