Δευτέρα, 14 Οκτώβριος 2019

rockandrolllogo mikro

sincsince 2007

Ο Brian May έγινε 71 ετών!

Στις 19 Ιουλίου του 1947 γεννήθηκε ο κιθαρίστας των Queen, Brian May. Μαζί με το θρυλικό συγκρότημα ηχογράφησε ορισμένα από τα σημαντικότερα rock τραγούδια όλων των εποχών, ενώ ο χαρακτηριστικός ήχος της κιθάρας του άφησε εποχή.

 

Δισκογραφία με  Queen

"Keep Yourself Alive" (1973)
"Some Day, One Day" (1974)
"She Makes Me (Stormtrooper in Stilettoes)" (1974)
"'39" (1975)
"Good Company" (1975)
"Long Away" (1976)
"All Dead, All Dead" (1977)
"Sleeping on the Sidewalk" (1977)
"Fat Bottomed Girls" (1978)
"Leaving Home Ain't Easy" (1978)
"Sail Away Sweet Sister" (1980)
"Flash" (1980)
"Put Out the Fire"
"Las Palabras de Amor" (1982)
"I Go Crazy" (1984)
"Who Wants to Live Forever" (1986)
"I Want It All" (1989)
"Lost Opportunity" (1991)
"Mother Love" (1995)
"Let Me Live" (1995)
"No-One but You" (1997)


Solo

Back to the Light (1992)
Another World (1998)
Furia (2000) soundtrack

Last modified on Πέμπτη, 19 Ιούλιος 2018 12:30

Leave a comment

Αφήστε το μήνυμα σας!

ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ

  • Παρασκευή 18/10 – Δευτέρα 21/10LUCKY PETERSONTHE BLUES LEGEND CELEBRATES… 50 YEARS ON THE ROAD! Ο όρος «θρύλος του Blues» είναι αδύναμος
    Read More
  • Βασίλης Παπακωνσταντίνου Βιολέτα Ίκαρη «Βράδυ Σαββάτου»ANODOSLive stage(Πειραιώς 183) Κάθε Σάββατο από 2 Νοεμβρίου(για 10 μόνο παραστάσεις) Μετά από ένα εκρηκτικό
    Read More
  • ΣΑΒΒΑΤΑ: 9 – 16 – 23 – 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΥΡΝΑΣ και ..Φίλοι για τέσσερις τελευταίες εμφανίσεις στο Κύτταρο! Special Guests: ΕΛΠΙΔΑ σε
    Read More

dj party

Ο ΤΟΙΧΟΣ ΤΟΥ ELVIS ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!

ELVIS WALL