Παρασκευή, 22 Φεβρουάριος 2019

Ο Brian May έγινε 71 ετών!

Στις 19 Ιουλίου του 1947 γεννήθηκε ο κιθαρίστας των Queen, Brian May. Μαζί με το θρυλικό συγκρότημα ηχογράφησε ορισμένα από τα σημαντικότερα rock τραγούδια όλων των εποχών, ενώ ο χαρακτηριστικός ήχος της κιθάρας του άφησε εποχή.

 

Δισκογραφία με  Queen

"Keep Yourself Alive" (1973)
"Some Day, One Day" (1974)
"She Makes Me (Stormtrooper in Stilettoes)" (1974)
"'39" (1975)
"Good Company" (1975)
"Long Away" (1976)
"All Dead, All Dead" (1977)
"Sleeping on the Sidewalk" (1977)
"Fat Bottomed Girls" (1978)
"Leaving Home Ain't Easy" (1978)
"Sail Away Sweet Sister" (1980)
"Flash" (1980)
"Put Out the Fire"
"Las Palabras de Amor" (1982)
"I Go Crazy" (1984)
"Who Wants to Live Forever" (1986)
"I Want It All" (1989)
"Lost Opportunity" (1991)
"Mother Love" (1995)
"Let Me Live" (1995)
"No-One but You" (1997)


Solo

Back to the Light (1992)
Another World (1998)
Furia (2000) soundtrack

Last modified on Πέμπτη, 19 Ιούλιος 2018 12:30

ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ

  •   ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ  MAGGIE REILLY Live in Athens !«Everytime we touch» a «Μoonlight Shadow» waiting «Τo France» Η «φωνή»
    Read More
  • 2002GR & Friends 45th Anniversary!Η μεγάλη γιορτή μιας μεγάλης μπάντας !! SPECIAL GUESTS: ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ / ΕΚΕΙΝΟΣ & ΕΚΕΙΝΟΣΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΕΝΤΖΕΛΟΣ (ΗΜΙΣΚΟΥΜΠΡΙΑ)ΚΑΤΙΑ ΣΑΜΑΝΤΖΗ
    Read More
  • O Hozier, ένας από τους πιο επιτυχημένους μουσικούς της δεκαετίας που διανύουμε, έρχεται στο Release Athens 2019, την Κυριακή 23
    Read More
  • What was your relationship with music in your childhood and when did you decide you wanted to be a singer?I
    Read More

dj party

Ο ΤΟΙΧΟΣ ΤΟΥ ELVIS ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!

ELVIS WALL