''Rock 'n roll is here to stay, It will never die It was meant to be that way, Though I don't know why I don't care what people say, Rock 'n roll is here to stay'' - Danny & the Juniors

Δευτέρα, 23 Ιούλιος 2018

crowd copy

O Chris Isaak έγινε 62 ετών!

Στις 26 Ιουνίου του 1956 γεννήθηκε στη Καλιφόρνια ο Christopher Joseph Isaak, γνωστός στο ευρύ κοινό με το όνομα Chris Isaak. Βαθειά επηρεασμένος από τον Elvis Presley, ηχογράφησε σπουδαία τραγούδια και κατάφερε να μείνει στις συνειδήσεις του κόσμου ως ένας ξεχωριστός ερμηνευτής. Ένα από αυτά, το περίφημο ‘’Blue Hotel’’, τον έκανε ιδιαίτερο αγαπητό και στη πατρίδα μας και έδωσε το έναυσμα σε πολύ κόσμο να ακολουθήσει την εξέλιξη της πορείας του.

 

Δισκογραφία
Silvertone (1985)
Chris Isaak (1986)
Heart Shaped World (1989)
San Francisco Days (1993)
Forever Blue (1995)
Baja Sessions (1996)
Speak of the Devil (1998)
Always Got Tonight (2002)
Christmas (2004)
Mr. Lucky (2009)
Beyond the Sun (2011)
First Comes the Night (2015)

Last modified on Τρίτη, 26 Ιούνιος 2018 19:29

ΤΟ ROCKANDROLL.GR ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑς ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ Α.Ο.

banner300x250

ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ

Facebook

dj party

Ο ΤΟΙΧΟΣ ΤΟΥ ELVIS ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!

ELVIS WALL