''Rock 'n roll is here to stay, It will never die It was meant to be that way, Though I don't know why I don't care what people say, Rock 'n roll is here to stay'' - Danny & the Juniors

Δευτέρα, 15 Οκτώβριος 2018

crowd copy

Σαν σήμερα γεννήθηκε ο David Bowie

Σαν σήμερα στις 8 Ιανουαρίου του 1947 γεννήθηκε ο DavidBowie. Ο μεγάλος καλλιτέχνης μοιράζεται την ίδια ημέρα γενεθλίων με τον ‘’βασιλιά’’ Elvis, έχοντας όμως 12 χρόνια διαφορά. Ο David Bowie έφυγε από τη ζωή δύο ημέρες μετά τα γενέθλια του, στις 10 Ιανουαρίου του 2016.



 



Δισκογραφία

David Bowie (1967)

Space Oddity (1969)

The Man Who Sold the World (1970)

Hunky Dory (1971)

The Rise and Fall of Ziggy Stardust and the Spiders from Mars (1972)

Aladdin Sane (1973)

Pin Ups (1973)

Diamond Dogs (1974)

Young Americans (1975)

Station to Station (1976)

Low (1977)

Heroes (1977)

Lodger (1979)

Scary Monsters (And Super Creeps) (1980)

Let's Dance (1983)

Tonight (1984)

Never Let Me Down (1987)

Tin Machine (1989)

Tin Machine II (1991)

Black Tie White Noise (1992)

The Buddha of Suburbia (1993)

Outside (1995)

Earthling (1997)

Hours... (1999)

Heathen (2002)

Reality (2003)

The Next Day (2013)

Blackstar (2016)

Κώστας Τζανιδάκης

Last modified on Τρίτη, 09 Ιανουάριος 2018 13:10

ΑΤΖΕΝΤΑ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ

Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
8
9
14
17
22
23
24
25
28
30
31

ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ

  • Νέα δισκογραφική δουλειά με τίτλο ‘’Prodigal Dreamer’’ θα κυκλοφορήσουν οι θρυλικοί Pavlov’s Dog στις 7 Δεκεμβρίου. Το άλμπουμ θα περιέχει
    Read More
  • Έμεινε στην ιστορία από την ηχογράφηση του περίφημου ‘’Βe-Bop-A-Lula’’ και όχι άδικα θεωρείται ένας από τους σπουδαιότερους rock’n ‘roll καλλιτέχνες
    Read More
  • Σε μια νέα εποχή περνάει η διαδικτυακή τηλεόραση στην ΕλλάδαAction#Web-tv multi-explosion in Greece#age:0-80@2019 Χορηγός επικοινωνίας www.rockandroll.gr Η δική σας αγαπημένη
    Read More
  • Jenny Feat. The Athens Recording Orchestra Win H Jenny  πιο αισιόδοξη από ποτέ επιστρέφει με έναν ύμνο στην εσωτερική δύναμη
    Read More

dj party

Ο ΤΟΙΧΟΣ ΤΟΥ ELVIS ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!

ELVIS WALL