Παρασκευή, 22 Φεβρουάριος 2019

JACKS FULL – album «Jacks full»

Σε μια εποχή που τα τραγούδια για λόγους σκοπιμότητας βγαίνουν ένα-ένα, σε μια εποχή που τα ελάχιστα ολοκληρωμένα άλμπουμ που κυκλοφορούν έχουν συνήθως  ένα-δύο τραγούδια «κράχτες» και τα υπόλοιπα απλώς συμπληρώνουν την  λίστα, όταν πέφτει στα χέρια σου ένα άλμπουμ με 11 τραγούδια που πραγματικά δεν ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις, τότε δεν μπορείς παρά να εκπλαγείς ευχάριστα έχοντας στα χέρια σου κάτι το πλέον σπάνιο!!
Γιατί το πρώτο full length άλμπουμ των JACKS FULL που έχει τίτλο το όνομα τους είναι ένα cd που απ την αρχή σε κερδίζει και δεν σ αφήνει σε ησυχία μέχρι το τέλος. Εξαίρετο hard rock από μία μπάντα με ιδιαίτερες συνθετικές και παικτικές ικανότητες που σπάνια συναντάς σε εντός των συνόρων μπάντα.
Δεν χρειάζεται καν να μπεις σε διαδικασία να ξεχωρίσεις κάποια τραγούδια έναντι κάποιων άλλων. Οι JACKS FULL σε παίρνουν απ την αρχή απ το χέρι και σε βάζουν στον κόσμο τους, σε βάζουν  στην μουσική τους και σου προσφέρουν έντεκα υπέροχα τραγούδια, κλείνοντας σου το μάτι ταυτόχρονα  για το τι πρόκειται να ακολουθήσει στη επόμενη τους δουλειά.

19047063 1223624474450236 1626197399 o


Τραγούδια
1. The Circus
2. Electric Dimension
3. Ghost
4. Scars ‘n’ Lies
5. Justice Gone Astray
6. Died Young
7. Bend Down
8. Listen to Me
9. Under My Skin
10. Soul Shackle
11. Outro

 Οι Jacks Full είναι:
Νίκος Σπάθας -  κιθάρα,backing vox
Mιχάλης Απαρτόγλου -  μπάσο,lead vox
Βαγγέλης Καρδαμίτσης – drums

Official links
https://www.facebook.com/JacksFullBand/
https://twitter.com/jacksfullband
https://www.youtube.com/channe l/UCWpYAZG54zIy2Y5UyhdW2Bw
https://jacksfull.bandcamp.com /album/jacks-full
https://www.instagram.com/ jacks_full/

Last modified on Τετάρτη, 23 Αύγουστος 2017 20:47

ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ

 •   ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ  MAGGIE REILLY Live in Athens !«Everytime we touch» a «Μoonlight Shadow» waiting «Τo France» Η «φωνή»
  Read More
 • 2002GR & Friends 45th Anniversary!Η μεγάλη γιορτή μιας μεγάλης μπάντας !! SPECIAL GUESTS: ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ / ΕΚΕΙΝΟΣ & ΕΚΕΙΝΟΣΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΕΝΤΖΕΛΟΣ (ΗΜΙΣΚΟΥΜΠΡΙΑ)ΚΑΤΙΑ ΣΑΜΑΝΤΖΗ
  Read More
 • O Hozier, ένας από τους πιο επιτυχημένους μουσικούς της δεκαετίας που διανύουμε, έρχεται στο Release Athens 2019, την Κυριακή 23
  Read More
 • What was your relationship with music in your childhood and when did you decide you wanted to be a singer?I
  Read More

dj party