Τρίτη, 23 Ιούλιος 2019

01 costas tzanidakis dj

Breathless - Adam and Evil

Μπορεί να περιμέναμε πολύ καιρό, αλλά η νέα δισκογραφική δουλειά των Breathless μας αποζημίωσε και με το παραπάνω. Και πως μπορούσε άλλωστε να είναι αλλιώς, όταν τα μέχρι τώρα δείγματα γραφής τους ήταν εξαιρετικά.

 Το  ‘’Adam and Evil’’ είναι ένα άλμπουμ που μπορεί να σταθεί στη διεθνή Rock’ n ‘Roll σκηνή, χωρίς να έχει να ζηλέψει τίποτα από τους πιο σημαντικούς δίσκους που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή. Το πάθος και η αγάπη του συγκροτήματος για τη μουσική που παίζει μεταφέρεται με τον ιδανικότερο τρόπο στον ακροατή, που γίνεται ένα με τα τραγούδια.

Rock’ n’ Roll, Rockabilly, Doo wop και Surf δημιουργούν έναν μαγευτικό συνδυασμό δύναμης, ζωντάνιας και εκρηκτικότητας, που πλαισιώνεται από εξαιρετικές μπαλάντες γεμάτες πάθος και συναισθήματα.   

TOTAL SLEEVES
Σε αντίθεση με το εξωτερικό, στη χώρας μας είναι σπάνιες οι ηχογραφήσεις τέτοιου επιπέδου, με τους καλλιτέχνες που το κάνουν να μετριούνται κυριολεκτικά στα δάχτυλα. Οι Breathless, για καλή μας τύχη, συμπεριλαμβάνονται σε αυτούς και κρατούν απ’ τον Λευκό Πύργο ψηλά τη σημαία του Rock’n’ Roll.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε το πρώτο video clip του άλμπουμ με το τραγούδι "So Wrong", το οποίο μπορείτε να απολαύσετε κάνοντας κλικ εδώ

Κώστας Τζανιδάκης

Last modified on Παρασκευή, 14 Ιούλιος 2017 15:52

ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ

  • Ο ηθοποιός Austin Butler επιλέχθηκε τελικά να υποδυθεί τον Elvis Presley στην πολυαναμενόμενη ταινία του Baz Luhrmann, με θέμα τη
    Read More
  • Three siblings are compelling a band, it is not quite common. How your love for music started and when you
    Read More
  • 1. Είναι γεγονός η επιστροφή των SENSE OF FEAR με νέο ολοκληρωμένο πλέον album. Το 2018 κυκλοφορήσατε το "As the
    Read More

dj party