''Rock 'n roll is here to stay, It will never die It was meant to be that way, Though I don't know why I don't care what people say, Rock 'n roll is here to stay'' - Danny & the Juniors

Δευτέρα, 15 Οκτώβριος 2018

crowd copy

63 χρόνια χωρίς τον ''Επαναστάτη με Αιτία''....

Ο James Dean δεν ήταν απλά ένας πολύ καλός ηθοποιός που έφυγε πρόωρα σε ηλικία 24 ετών, με αποτέλεσμα να χτιστεί γύρω του ένας μεγάλος μύθος. Ήταν ο άνθρωπος που μέσα από τις ταινίες του ενέπνευσε μία ολόκληρη γενιά, την ίδια ακριβώς στιγμή που ξεσπούσε η θύελλα του rock’ n’ roll. Δεν είναι εξάλλου τυχαίο το γεγονός, ότι ενώ δεν είχε καμία ουσιαστική συμμετοχή σε αυτή τη μουσική, έγινε διαχρονικό σύμβολο για όλους τους θαυμαστές της! Ήταν τότε που ο Elvis έκανε τα πρώτα του βήματα στη Sun Records, όταν η μοίρα έπαιξε στον James Dean το χειρότερο παιχνίδι, με αποτέλεσμα οι δύο ΄΄Επαναστάτες με αιτία΄΄ να μην συναντηθούν ποτέ! Έφυγε απο τη ζωή  μετά από αυτοκινητιστικό δυστύχημα, στις 360 Σεπτεμβρίου του 1955....

James Dean


Φιλμογραφία
    Fixed Bayonets 1951
    Sailor Beware 1952
    Has Anybody seen my Gal? 1952
    Trouble Along the way 1953
    Ανατολικά της Εδέμ - (East of Eden, 1955)
    Επαναστάτης Χωρίς Αιτία - (Rebel without a Cause, 1955)
    Ο Γίγας - (Giant, 1956)

 

 

Κώστας Τζανιδάκης

ΑΤΖΕΝΤΑ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ

Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
8
9
14
17
22
23
24
25
28
30
31

ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ

  • Νέα δισκογραφική δουλειά με τίτλο ‘’Prodigal Dreamer’’ θα κυκλοφορήσουν οι θρυλικοί Pavlov’s Dog στις 7 Δεκεμβρίου. Το άλμπουμ θα περιέχει
    Read More
  • Έμεινε στην ιστορία από την ηχογράφηση του περίφημου ‘’Βe-Bop-A-Lula’’ και όχι άδικα θεωρείται ένας από τους σπουδαιότερους rock’n ‘roll καλλιτέχνες
    Read More
  • Σε μια νέα εποχή περνάει η διαδικτυακή τηλεόραση στην ΕλλάδαAction#Web-tv multi-explosion in Greece#age:0-80@2019 Χορηγός επικοινωνίας www.rockandroll.gr Η δική σας αγαπημένη
    Read More
  • Jenny Feat. The Athens Recording Orchestra Win H Jenny  πιο αισιόδοξη από ποτέ επιστρέφει με έναν ύμνο στην εσωτερική δύναμη
    Read More

dj party

Ο ΤΟΙΧΟΣ ΤΟΥ ELVIS ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!

ELVIS WALL