Τρίτη, 23 Ιούλιος 2019

01 costas tzanidakis dj

63 χρόνια χωρίς τον ''Επαναστάτη με Αιτία''....

Ο James Dean δεν ήταν απλά ένας πολύ καλός ηθοποιός που έφυγε πρόωρα σε ηλικία 24 ετών, με αποτέλεσμα να χτιστεί γύρω του ένας μεγάλος μύθος. Ήταν ο άνθρωπος που μέσα από τις ταινίες του ενέπνευσε μία ολόκληρη γενιά, την ίδια ακριβώς στιγμή που ξεσπούσε η θύελλα του rock’ n’ roll. Δεν είναι εξάλλου τυχαίο το γεγονός, ότι ενώ δεν είχε καμία ουσιαστική συμμετοχή σε αυτή τη μουσική, έγινε διαχρονικό σύμβολο για όλους τους θαυμαστές της! Ήταν τότε που ο Elvis έκανε τα πρώτα του βήματα στη Sun Records, όταν η μοίρα έπαιξε στον James Dean το χειρότερο παιχνίδι, με αποτέλεσμα οι δύο ΄΄Επαναστάτες με αιτία΄΄ να μην συναντηθούν ποτέ! Έφυγε απο τη ζωή  μετά από αυτοκινητιστικό δυστύχημα, στις 360 Σεπτεμβρίου του 1955....

James Dean


Φιλμογραφία
    Fixed Bayonets 1951
    Sailor Beware 1952
    Has Anybody seen my Gal? 1952
    Trouble Along the way 1953
    Ανατολικά της Εδέμ - (East of Eden, 1955)
    Επαναστάτης Χωρίς Αιτία - (Rebel without a Cause, 1955)
    Ο Γίγας - (Giant, 1956)

 

 

Κώστας Τζανιδάκης

ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ

  • Ο ηθοποιός Austin Butler επιλέχθηκε τελικά να υποδυθεί τον Elvis Presley στην πολυαναμενόμενη ταινία του Baz Luhrmann, με θέμα τη
    Read More
  • Three siblings are compelling a band, it is not quite common. How your love for music started and when you
    Read More
  • 1. Είναι γεγονός η επιστροφή των SENSE OF FEAR με νέο ολοκληρωμένο πλέον album. Το 2018 κυκλοφορήσατε το "As the
    Read More

dj party

Ο ΤΟΙΧΟΣ ΤΟΥ ELVIS ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!

ELVIS WALL