You are currently viewing Daughtry – Baptized

Daughtry – Baptized




Τέταρτο άλμπουμ από τους αμερικανούς Daughtry, με την ονομασία ”Baptized”. Ήδη έχει κυκλοφορήσει το πρώτο video clip του δίσκου με τίτλο ”Waiting For Superman”, που μπορείτε αν απολαύσετε κάνοντας κλικ εδώ.

1 Baptized
2 Waiting For Superman
3 Battleships
4 I’ll Fight
5 Wild Heart
6 Long Live Rock and Roll
7 The World We Knew
8 High Above The Ground
9 Broken Arrows
10 Witness
11 Traitor
12 18 Years
13 Undefeated
14 Cinderella
15 Battleships (Acoustic