Δευτέρα, 27 Ιανουάριος 2020

 

rockandrolllogo mikro
...is here to stay!

 since 2007

1550 και Μίλτος Πασχαλίδης

Οι 1550 και ο Μίλτος Πασχαλίδης στην σκηνή του Σταυρού του Νότου…

 Το Σάββατο, ο  Μίλτος Πασχαλίδης βρέθηκε στο Σταυρό του Νότου για να δει από κοντά το ροκ συγκρότημα και δεν παρέλειψε να ζητήσει να ακούσει την μεγάλη τους επιτυχία "Τις νύχτες ντύνομαι παιδί", το οποίο και το αφιέρωσε στην παρέα του.
 Τότε, ο leader της μπάντας, Ρουσσέτος Δημητρόγλου τον κάλεσε στην σκηνή τον Μίλτο Πασχαλίδη και του ζήτησε να τραγουδήσει το  "Παραμύθι με λυπημένο τέλος" που είναι ένα από τα αγαπημένα του τραγούδια. Ο Μίλτος Πασχαλίδης χωρίς δεύτερη σκέψη ανέβηκε στην σκηνή μαζί με τους 1550 όπου τραγούδησαν παρέα και οι θαμώνες τους καταχειροκρότησαν.

1550 pasxalidis
  Οι 1550 συνεχίζουν με μεγάλη επιτυχία τις εμφανίσεις τους στο club του Σταυρού του Νότου.
 Κάθε Σάββατο παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα με δικές τους επιτυχίες, αλλά και διασκευές από την ελληνική και διεθνή ροκ σκηνή από τα 60,s μέχρι σήμερα.
Τέλος, το νέο τραγούδι των 1550 «Γεννηθήκαμε να πετάξουμε μαζί» έχει αγαπηθεί από το κοινό, κάτι που φαίνεται τόσο από τις live εμφανίσεις του συγκροτήματος όσο και τις χιλιάδες προβολές στο Youtube.
 
Δείτε το video: 15 50 feat Μίλτος Πασχαλίδης live @ Σταυρός του Νότου 14/10/2017

 

 

Leave a comment

Αφήστε το μήνυμα σας!

ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ

  • Καλησπέρα Στέλιο, είναι μεγάλη η χαρά μας που τα λέμε στο rockandroll.gr, δύο ημέρες πριν τη μεγάλη σας συναυλία στο
    Read More
  • Ladies Of Metal Festival vol.3 - Σάββατο 7 Μαρτίου 2020 @ Ηοlywood live stage, Αθήνα Η Angels PR Music Promotion για τρίτη
    Read More
  • ROUS live Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020Faust Bar - Theatre – Arts Ο Γιώργος Ρους και η μπάντα του η Σεληνάκατος του Τσάρλι,
    Read More

dj party

Ο ΤΟΙΧΟΣ ΤΟΥ ELVIS ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!

ELVIS WALL