Δευτέρα, 17 Φεβρουάριος 2020

 

rockandrolllogo mikro
...is here to stay!

 since 2007

Βασίλης Παπακωνσταν..

Παρά την ανυπόφορη ζέστη δεν πέρασε ούτε στιγμή από το μυαλό μας ότι υπάρχει περίπτωση να μην ανηφορήσουμε μέχρι το Θέατρο Βράχων, ώστε να απολαύσουμε για μία ακόμα φορά τον ‘’αιώνιο έφηβο’’. Τον σπουδαίο Βασίλη Παπακωνσταντίνου, που παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, έδωσε και πάλι τον καλύτερο εαυτό του αποζημιώνοντας όλους όσους  τον τίμησαν με την παρουσία τους.

IMG 20170713 214221
Τραγούδια από τον καινούργιο του δίσκο " Όλα είναι για μας" μαζί με κομμάτια απ’ όλο το φάσμα της καριέρας του, δημιούργησαν έναν εκρηκτικό συνδυασμό, που ξεχείλιζε από καλή διάθεση και ενέργεια. Τόσο από τον Βασίλη και την μπάντα του, όσο και από το κοινό.

IMG 20170713 214333

Μεταξύ άλλων ακούσαμε και τρία τραγούδια αφιερωμένα στους Αδελφούς Κατσιμίχα, που έδεναν απόλυτα με το όλο κλίμα της συναυλίας.

IMG 20170713 214346
Μαγικές πραγματικά στιγμές, κάτω από σχεδόν 40 βαθμούς ζέστη, που μόνο ένας καλλιτέχνης του διαμετρήματος του Βασίλη Παπακωνσταντίνου μπορεί να προσφέρει. Το μόνο που μπορούμε να περιμένουμε είναι υπομονετικά την επόμενη συναυλία του….!

IMG 20170713 215533

Μιχάλης Παξιμάδης

Leave a comment

Αφήστε το μήνυμα σας!

ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ

  • Υπήρξε ένας γνήσιος εκπρόσωπος του rock’ n’ roll, ένας αυθεντικός teddy boy, που διαδραμάτισε μαζί με τους Stray Cats τον
    Read More
  •   Καλησπέρα Πάνο, καλώς ήρθες στο rockandroll.grΚαλησπέρα σας! Καλώς σας βρήκα! Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για
    Read More
  • Οι Apalaente!!! Το συγκρότημα που ξέρει να ξεσηκώνει το κοινό τόσο μουσικά όσο και μέσα από το αστείρευτο κέφι πάνω
    Read More

dj party

Ο ΤΟΙΧΟΣ ΤΟΥ ELVIS ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!

ELVIS WALL