Παρασκευή, 24 Ιανουάριος 2020

 

rockandrolllogo mikro
...is here to stay!

 since 2007

Let's Rock Festival

Το  Σάββατο 3  Σεπτεμβρίου 2016 πραγματοποιήθηκε για άλλη μια χρονιά το ‘’Lets Rock Festival’’ από τους Beer Drinkers & Hell Raisers στο ανοιχτό θέατρο Οινοφύτων. Το group list της ημέρας ήταν πολύ δυνατό, ο καιρός καλοκαιρινός  και η εκτός  Aττικής τοποθεσία μια πολύ καλή αφορμή  για βόλτα με τη μηχανή.


Oι  Δ.Ο.Γ.Μ.Α. που άνοιξαν τη βραδιά ήταν και το μοναδικό ελληνόφωνο συγκρότημα. Μας κράτησαν συντρόφια για 45 περίπου λεπτά και έκλεισαν με μια εκτός προγράμματος διασκευή του ”Αυτό το τραγούδι δεν είναι για σένα”  στη μνήμη του Θάνου Aνεστόπουλου. (μου άρεσε πολύ και η πρόσκληση του τραγουδιστή τους στα μέλη των άλλων group να  τραγουδήσουν παρέα)

lets rock festival 13

lets rock festival 14


Δεύτεροι στη σειρά ήταν οι Narcosis. Έπαιξαν καλά και χειροκροτηθήκαν θερμά από τους φίλους, αφήνοντας  πολύ καλές εντυπώσεις. Προσωπικά νομίζω ότι είναι ένα σχήμα το οποίο δεν έχει ακόμα βρει την ταυτότητα του.

lets rock festival 5

lets rock festival 6


Επόμενοι στη σκηνή ήταν οι Sober on Tuxedos. Όπως μας ανέφεραν το πρόγραμμα τους  θα περιλάμβανε κομμάτια από το πρόσφατο δίσκο τους αλλά και διασκευές από αγαπημένες μπάντες (εκτός των Nightstalker  για προφανείς λογούς).  Άρχισαν τα πρώτα headbanging λοιπόν, υπό τους ήχους των  Cluts, Planet of Zeus, Godsmack και Motorhead για το φινάλε. Οι  δυνατές εκτελέσεις και ένας frontman με πολύ χιούμορ,  ζέσταναν αρκετά το κόσμο.

lets rock festival 11

lets rock festival 12


Στη συνέχεια Poltergeist.  Πραγματικός δυναμίτης. Λίγο τα τραγούδια τους, λίγο η δυναμική σκηνική  τους παρουσία ήταν αρκετά για να αρχίσουν να απογειώνουν  τον κόσμο και να δημιουργούν τα πρώτα mosh pit. Καταπληκτικοί.

lets rock festival 7

lets rock festival 8

lets rock festival 9

lets rock festival 10
Τέλος η ώρα είχε φτάσει για τους αγαπημένους Nightstalker. Η μπάντα και κυρίως ο Αργύρης, φαίνονταν να είναι σε μεγάλα κέφια. Το playlist περιλάμβανε  κομμάτια από όλες τους τις δουλειές και όπως ήταν αναμενόμενο σύντομα όλο το θεατράκι τραγουδούσε παρέα. Η βραδιά έκλεισε με το καθιερωμένο encore “Children of the Sun” και τον κόσμο να κατακλύζει τη σκηνή.  
Πραγματικά πολύ καλή οργάνωση από τα παιδιά, τους Beer Drinkers & Hell Raisers. Εν αναμονή του lets rock festival  2017 λοιπόν.

lets rock festival 2

lets rock festival 3

lets rock festival 4

lets rock festival

Μιχάλης Παξιμάδης

Leave a comment

Αφήστε το μήνυμα σας!

ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ

  • Καλησπέρα Στέλιο, είναι μεγάλη η χαρά μας που τα λέμε στο rockandroll.gr, δύο ημέρες πριν τη μεγάλη σας συναυλία στο
    Read More
  • Ladies Of Metal Festival vol.3 - Σάββατο 7 Μαρτίου 2020 @ Ηοlywood live stage, Αθήνα Η Angels PR Music Promotion για τρίτη
    Read More
  • ROUS live Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020Faust Bar - Theatre – Arts Ο Γιώργος Ρους και η μπάντα του η Σεληνάκατος του Τσάρλι,
    Read More

dj party

Ο ΤΟΙΧΟΣ ΤΟΥ ELVIS ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!

ELVIS WALL